ΑρχικήinetΗ LG ανακοινώνει το V40 ThinQ με συνολικά πέντε κάμερες

Η LG ανακοινώνει το V40 ThinQ με συνολικά πέντε κάμερες

LGΠρόσφατα, η LG έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του V40 ThinQ smartphone της στην Κορέα (μέσω του Phandroid). Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τη δημιουργία μίας συσκευής με πέντε φωτογραφικές μηχανές, τρεις τοποθετημένες στο πίσω μέρος της και δύο μπροστά, όπως είχε ήδη κυκλοφορήσει στις μέχρι τώρα διαρροές.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα έχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6,4 ιντσών, σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος και θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, μπλε και γκρι χρώμα. Ένας ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος της συσκευής, όπως είναι φανερό και στο teaser που κυκλοφόρησε η LG και ταιριάζει με τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Παρόλο που η LG δεν παρουσιάζει το μπροστινό μέρος του V40, οι προηγούμενες διαρροές, οι οποίες έχουν πλέον αποδειχθεί ακριβείς, αποκάλυψαν μια edge to edge οθόνη που διαθέτει και εγκοπή.

Εκτός από τα παραπάνω, το μοντέλο V40 μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, το V30, με μερικές σχεδιαστικές πινελιές από το φετινό G7. Οι αναφορές υποδεικνύουν ότι η συσκευή θα χρησιμοποιεί Snapdragon 845, τετραπλό DAC και θα διαθέτει ένα ειδικό κουμπί για την ενεργοποίηση του Google Assistant. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επίσημο λανσάρισμα του τηλεφώνου στις 3 Οκτωβρίου για να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα χαρακτηριστικά του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS