ΑρχικήReviewsTα νέα multi-gigabit ethernet adapters της Aquantia είναι σχεδιασμένα για gamers

Tα νέα multi-gigabit ethernet adapters της Aquantia είναι σχεδιασμένα για gamers

gamersΗ εταιρία Aquantia αποκάλυψε αυτήν την εβδομάδα, τους νέους adapters multi-gigabit ethernet ειδικά σχεδιασμένους για gamers, με τη μορφή του special gamer edition Ethernet AQtion AQN-107 adapter. Το νέο multi-gigabit Ethernet adapter είναι τώρα διαθέσιμο αποκλειστικά από την Amazon στην τιμή των $ 90. Παρέχει αποκλειστική πρόσβαση στο νέο λογισμικό προτεραιότητας gaming της Aquantia, το οποίο επιτρέπει στους gamers να πηγαίνουν το Multi-Gig networking υψηλής ταχύτητας σε επόμενο επίπεδο.

Η κάρτα Gamer Edition AQtion AQN-107 της Aquantia, υποστηρίζει 10GBASE-T Ethernet σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.3an και είναι συμβατή και με τα παλαιότερα πρότυπα Ethernet που υποστηρίζουν 5GBASE-T και 2.5GBASE-T Ethernet σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.3bz.

Τα νέα Ethernet adapters υποστηρίζουν επίσης PCI Express x4 με μία μονή θύρα RJ45 και αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες εύρους ζώνης των τελευταίων CPUs και GPUs. Ο κ. LK Bhupathi, Διευθύνων Σύμβουλος Marketing της Aquantia, εξηγεί: “Λάβαμε υπόψη μας τις κριτικές που μας παρείχαν οι gamers – θέλουν εύκολη πρόσβαση σε υλικό υψηλής απόδοσης Ethernet Multi-Gig σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Amazon μας παρέχει την προσέγγιση me επίκεντρο τον πελάτη, που απαιτούν οι παίκτες και οι λάτρεις των υπολογιστών. Η Aquantia αποφάσισε να ξεκινήσει την παρουσία της στην Amazon με μια ειδική έκδοση για gaming του 10G AQtion Ethernet Adapter, σε συνδυασμό με την beta έκδοση του λογισμικού προτεραιότητας της Aquantia, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν αυστηρά την καθυστέρηση και την αργή ανταπόκριση.”

Επισκεφτείτε το επίσημο δελτίο τύπου, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες και πλήρεις προδιαγραφές.

TPU

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS