ΑρχικήsecurityProtonVPN: Δωρεάν vpn υπηρεσία και για macOS από την ProtonMail

ProtonVPN: Δωρεάν vpn υπηρεσία και για macOS από την ProtonMail

Οι δημιουργοί της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ProtonMail, κυκλοφόρησαν μια δωρεάν έκδοση του ProtonVPN για το MacOS. Παρόλο που η δωρεάν έκδοση δεν περιέχει τα πλήρη χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μια πληρωμένη υπηρεσία VPN, είναι περισσότερο από ικανή να αποκρύψει την φυσική τοποθεσία και την διεύθυνση IP σας.

protonvpn-macos-free-vpn-service

Ενώ το ProtonVPN έχει ήδη κυκλοφορήσει παρόμοιες εκδόσεις σε Windows και Android, σύμφωνα με τον Andy Yen, διευθύνοντα σύμβουλο του ProtonMail, ο λόγος για τoν οποίο κυκλοφορούμε δωρεάν έκδοση και για το macOS είναι “για να γίνει ο κόσμος ασφαλέστερος εξασφαλίζοντας ότι οι πολίτες σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε Internet χωρίς να κατασκοπεύονται ή να λογοκρίνονται. Μια δωρεάν VPN υπηρεσία για το macOS είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. ”

Το ProtonVPN χωρίζεται σε 2 είδη συνδρομών, την δωρεάν και την επί πληρωμή. Η επί πληρωμή συνδρομή είναι πλήρως εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά, όπως την δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας από πολλές συσκευές ταυτόχρονα, δρομολόγηση TOR, υψηλότερες ταχύτητες και πλήρες φάσμα χωρών από τις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε. Η δωρεάν συνδρομή, από την άλλη, υποστηρίζεται από δωρεές και έχει περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, η δωρεάν έκδοση έχει μόνο διακομιστές σε τρεις χώρες, επιτρέπει μέχρι μια ταυτόχρονη συνδεδεμένη συσκευή και έχει χαμηλότερη ταχύτητα.

Αν θέλετε απλώς να περιηγηθείτε στο web ανώνυμα ή να παρακάμψετε κάποιο τείχος, τότε αυτή η δωρεάν υπηρεσία θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκής για τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, γνωρίζουμε καλά την ισχυρή τήρηση του απορρήτου του ProtonMail και του ProtonVPN. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν καταγράφουν την επισκεψιμότητα και το περιεχόμενο του κάθε χρήστη. Αναφέρουν επίσης ότι, δεδομένου του ότι βρίσκονται στην Ελβετία, προστατεύονται από μερικούς από τους ισχυρότερους νόμους περί ιδιωτικότητας στον κόσμο. Έτσι, για όσους αναζητούν αυστηρή προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, ανωνυμία και δυνατότητα παράκαμψης της λογοκρισίας, αυτή η δωρεάν έκδοση είναι για εσάς!

 

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS