ΑρχικήinetΚαθυστέρηση κυκλοφορίας του Windows 10 Update Απριλίου

Καθυστέρηση κυκλοφορίας του Windows 10 Update Απριλίου

Το Windows 10 Update Απριλίου 2018 βρίσκεται μια ανάσα μακριά και πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να περιμένετε ούτε λεπτό παραπάνω.

Και ενώ η υπομονή σας εξαντλείται, η Microsoft αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του update εξαιτίας ενός σφάλματος που αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης BSODs.

Τι καινούριο φέρνει η νέα ενημέρωση και, στη τελική, αξίζει να περιμένουμε τόσο πολύ καιρό;

Αν και υπάρχουν χαρακτηριστικά όπως το Timeline των Windows, τα οποία αποτελούν μια χρήσιμη προσθήκη στο οπλοστάσιο λειτουργιών των Windows 10, από την άλλη συναντάμε πολλές μικρές βελτιώσεις που δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στο λειτουργικό σύστημα.Windows 10

Η Microsoft επιλέγει να καθυστερήσει λίγο ακόμα το νέο της update για να προσφέρει στο κοινό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οπότε όλο αυτό που συμβαίνει γίνεται προς όφελος μας. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι, όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες ενημερώσεις, δεν λαμβάνουν όλα τα συστήματα την ίδια χρονική στιγμή το update οπότε έτσι κι αλλιώς μια μικρή καθυστέρηση θα την βιώναμε οι περισσότεροι από εμάς.

Αν και πολλοί από εσάς δεν θα ενθουσιαστείτε ιδιαίτερα με την είδηση αυτή, σκεφτείτε ότι όσο περισσότερο περιμένετε τόσο πιο ομαλά θα ολοκληρωθεί η ενημέρωση.

Αν από την άλλη, είστε μεγάλος οπαδός της δοκιμής νέων ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος, θα πρέπει να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Windows Insider, διότι αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός του.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα της Microsoft για τα Windows 10, το Redstone 5 είναι η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2018. Η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS