ΑρχικήTop PicksΤα καλύτερα Windows 10 Antivirus μέχρι στιγμής

Τα καλύτερα Windows 10 Antivirus μέχρι στιγμής

Η AV-TEST πραγματοποίησε μια νέα έρευνα για antivirus καθορίζοντας τις λύσεις που προσφέρουν την καλύτερη προστασία από κακόβουλο λογισμικό στην επιχείρηση.

Στα κορυφαία προϊόντα που οδηγούν την αγορά εδώ και αρκετό καιρό τώρα συμπεριλαμβάνονται λογισμικά ασφαλείας από τις Kaspersky, Symantec και Trend Micro.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Kaspersky κατάφερε να κυριαρχήσει με δύο διαφορετικά προϊόντα, το Endpoint Security και το Small Office Security, χρησιμοποιώντας τον ίδιο κινητήρα και λαμβάνοντας τον μέγιστο σκορ σε δοκιμές προστασίας, απόδοσης και χρηστικότητας (συνολικά 18 μονάδες).

Το Endpoint Protection Cloud και το Trend Micro Office Scan της Symantec προσέφεραν κορυφαία απόδοση και κέρδισαν 18 πόντους, ενώ το Bitdefender Endpoint Security έφτασε πολύ κοντά με 17,5 πόντους.

Δύο διαφορετικές λύσεις ασφάλειας έλαβαν το χαμηλότερο σκορ των 14,5 μονάδων, συγκεκριμένα το F-Secure PSB Computer Protection και το Palo Alto Networks Traps. Το πρώτο έλαβε 6 βαθμούς για προστασία, 5,5 για απόδοση και μόνο 3 για χρηστικότητα, ενώ το τελευταίοι κέρδισε 4,5, 5,0 και 5,0 μονάδες, αντίστοιχα.

Το antivirus G Data’s Antivirus Business δεν έφερε επίσης τα προσδοκόμενα αποτελέσματα, με συνολικό σκορ μόλις 15,5 βαθμούς (5,5 βαθμούς για προστασία, 5 βαθμούς για απόδοση και 5 για χρηστικότητα).

Ιδιαίτερο χαρακτηριστική είναι η απόδοση του Microsoft Windows Defender Antivirus, το οποίο σημείωσε τουλάχιστον 17 μονάδες, με άψογη απόδοση στις δοκιμές προστασίας. Η Microsoft είναι υπερήφανη για την προστασία που προσφέρει στους χρήστες των επιχειρήσεων. Το Windows Defender είναι επίσης σε θέση να υπερασπιστεί τα συστήματα των οικιακών χρηστών παρόλο που δεν υπάρχει το ίδιο οπλοστάσιο ασφάλειας.

Οι δοκιμές διεξήχθησαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στις δύο εικόνες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο.

Antivirus

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS