ΑρχικήinetΤο Linux Mint 19 "Tara" έρχεται τον Ιούνιο με περισσότερες δυνατότητες

Το Linux Mint 19 “Tara” έρχεται τον Ιούνιο με περισσότερες δυνατότητες

Το Mint Linux project ανακοίνωσε πρόσφατα λεπτομέρειες σχετικά με τον υπολογιστή δεύτερης γενιάς Mintbox Mini, καθώς και την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος Mint 19 “Tara” του Linux Mint.

Εάν είστε χρήστης του Mintbox Mini, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Mintbox Mini 2 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά και έρχεται αυτό το καλοκαίρι. Θα βασιστεί στον μικρό υπολογιστή Compulab Fitlet2, που σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερες προδιαγραφές και περισσότερες δυνατότητες.

Σε σύγκριση με την πρώτη γενιά του Mintbox Mini, το Mintbox Mini 2 διαθέτει κεραίες διπλής ζώνης, δύο θύρες USB 3.0, υποδοχή microSD, υποδοχές ήχου και μικροφώνου και μια κλειδαριά Kensington που είναι πλέον διαθέσιμη στη δεξιά πλευρά. Δύο LED υπάρχουν επίσης στο μπροστινό μέρος και η μονάδα είναι τόσο αθόρυβη όσο θα θέλατε να είναι.Linux Mint

Στο πίσω μέρος, το Mintbox Mini 2 προσφέρει δύο θύρες USB 2.0, δύο θύρες Gigabit Ethernet, μια σειριακή θύρα RS232, καθώς και θύρες HDMI 1.4 (4K @ 30Hz) και mini-DP 1.2 (4K @ 60Hz) για βελτιωμένη συνδεσιμότητα οθόνης. Στο εσωτερικό, η μονάδα τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Celeron Quad-Core Apollo-Lake J355 με κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 500.

Όσον αφορά την δυνατότητα σύνδεσης, το Mintbox Mini 2 προσφέρει υποστήριξη WiFi 802.11ac και Bluetooth 4.2, χάρη στο ολοκληρωμένο chipset Intel 8260. Ένα SSD 64GB περιλαμβάνεται από προεπιλογή με μνήμη RAM 4GB, η οποία μπορεί να αναβαθμιστεί σε 16GB. Το προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα θα είναι το Linux Mint 19 “Tara” Cinnamon.

Η έκδοση Mintbox Mini 2 Pro θα είναι διαθέσιμη επίσης, με χωρητικότητα 120GB SSD και 8GB μνήμη RAM. Τόσο το Mintbox Mini 2 όσο και το Mintbox Mini 2 Pro θα αποσταλούν με το Linux Mint 19 και θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως αυτό το καλοκαίρι, πιθανότατα τον Ιούνιο του 2018. Το Mintbox Mini 2 θα κοστίζει  299 USD και το Mintbox Mini 2 Pro 349 USD.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS