ΑρχικήinetΗ Microsoft αποσύρει το πακέτο συμβατότητας για παλιές εκδόσεις Office

Η Microsoft αποσύρει το πακέτο συμβατότητας για παλιές εκδόσεις Office

Η Microsoft ενημέρωσε σιωπηλά τη επίσημη σελίδα λήψης του πακέτου συμβατότητας του Office για μορφές αρχείων Word, Excel και PowerPoint για να δηλώσει ότι την καινούρια εγκατάσταση θα την βγάλει τον επόμενο μήνα.

Microsoft

Το πακέτο του Office αναπτύχθηκε για να επιτρέπει στους χρήστες που εκτελούν παλιές εκδόσεις του Office ανοικτά έγγραφα που δημιουργήθηκαν με νεότερες εκδόσεις  του Office, καθώς η Microsoft άλλαξε τις μορφές αρχείων με την κυκλοφορία του Office 2007.

Ενώ η εταιρεία χρησιμοποιούσε DOC, XLS και PPT για Word, Excel και PowerPoint, αντίστοιχα, στο Office 2003, η επόμενη ενημέρωση εισήγαγε μια ενημέρωση μορφής αρχείου σε DOCX, XLSX και PPTX. Για να επιτρέπεται στους χρήστες που εξακολουθούν να βασίζονται σε παλαιότερες εκδόσεις του Office έως το Office 2013 να επεξεργάζονται νέα έγγραφα, ο γίγαντας λογισμικού έστειλε αυτό το πακέτο συμβατότητας του Office που προσθέτει υποστήριξη για τις νέες μορφές αρχείων.

Και τώρα αποδεικνύεται ότι η Microsoft είναι έτοιμη να αφαιρέσει πλήρως αυτό το πακέτο, αν και δεν έχει ανακοινωθεί καμία επίσημη ανακοίνωση. Όπως σημειώνει ο Woody Leonhard, όλα θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο, οπότε το πακέτο δεν θα λαμβάνει πλέον άλλες ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Η Microsoft δεν προσφέρει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την απόφαση και η σελίδα λήψης περιλαμβάνει μόνο τις γενικές πληροφορίες σχετικά με το πακέτο συμβατότητας.

Το KB924074, το οποίο αποτελεί την επίσημη τεκμηρίωση του πακέτου συμβατότητας του Office, δεν περιλαμβάνει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία τερματισμού, αλλά μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται οι χρήστες για να ανοίξουν νέες μορφές αρχείων σε παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office. Η σελίδα ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 8 Ιανουαρίου 2017.

Το πιο πιθανό είναι ότι η απόφαση της Microsoft βασίζεται στο γεγονός ότι μόνο λίγοι πελάτες εξακολουθούν να έχουν τις παλιές εκδόσεις του Office και δεν χρειάζεται πλέον ένα πακέτο συμβατότητας για να προσθέσετε υποστήριξη για τις νέες μορφές αρχείων.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS