ΑρχικήinetMoto G2: Μπορεί να τρέχει σε Ubuntu Touch λειτουργικό σύστημα

Moto G2: Μπορεί να τρέχει σε Ubuntu Touch λειτουργικό σύστημα

Moto G2: Εάν εξακολουθείτε να διαθέτετε ένα Moto G Gen 2 (a.k.a Moto G 2014), μπορείτε να εγκαταστήσετε το κινητό λειτουργικό σύστημα Ubuntu Touch από UBports σε αυτό, χάρη σε μια προσπάθεια ενός μέλους της κοινότητας XDA.

Ο Walid Hammami κατάφερε να μεταφέρει το κινητό λειτουργικό σύστημα Ubuntu Touch της UBports στο smartphone Moto G2 2014, το οποίο διαθέτει ένα chip Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400, μνήμη RAM 1GB και εσωτερική αποθήκευση 8GB.

Ως εκ τούτου, το Moto G2 έχει γίνει αποδεκτό από το UBports project ως η πρώτη συσκευή που υποστηρίζεται από την κοινότητα και μάλιστα διαθέτει όλα τα λειτουργικά χαρακτηριστικά, όπως Wi-Fi, GSM, 3G, GPS, Bluetooth, SMS, φωτογραφική μηχανή, Ubuntu Store κλπ.

Το Moto G2 είναι η πρώτη συσκευή που υποστηρίζεται από την κοινότητα Ubuntu, η UBports εισάγει στην ιστοσελίδα της μια ολοκαίνουργια ενότητα κοινών συσκευών, όπου θα περιλαμβάνει όλες τις συσκευές που έχουν μεταφερθεί στο κινητό λειτουργικό σύστημα Ubuntu Touch από μέλη της κοινότητας.

Η UBports λέει ότι ενώ αυτές οι κοινοτικές συσκευές θα φιλοξενούνται στον ιστότοπό τους, δεν θα υποστηρίζονται επίσημα. Αντ ‘αυτού, διατηρούνται από τα μέλη της κοινότητας που τα μεταβίβασαν στο Ubuntu OS, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ποιότητα, τη σταθερότητα και τις ενημερώσεις.

Αν θέλετε να μετατρέψετε το παλιό σας smartphone Moto G2 σε τηλέφωνο Ubuntu, ανατρέξτε στο ειδικό νήμα του φόρουμ στον ιστότοπο του XDA-Developers για λεπτομέρειες σχετικά με τις οδηγίες εγκατάστασης και τις ενημερώσεις. Η συσκευή υποστηρίζει επί του παρόντος το Ubuntu Touch με βάση το Ubuntu 15.04 (Vivid Velvet) και το Ubuntu 16.04 (Xenial Xerus).Moto G2

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS