ΑρχικήinetΤώρα μπορείτε να γίνετε γραφίστας χωρίς να σπουδάσετε

Τώρα μπορείτε να γίνετε γραφίστας χωρίς να σπουδάσετε

γραφίσταςΣτις μέρες μας, είναι ασφαλές να πούμε ότι η τεχνολογία βρίσκεται σε σχεδόν κάθε βιομηχανία που έχει να προσφέρει η αγορά εργασίας. Πάρτε την τέχνη, για παράδειγμα. Σήμερα, πιθανότατα θα βρείτε λιγότερους Picasso και Pollock και περισσότερους σχεδιαστές γραφικών!

Στη συνεργασία μεταξύ ηλεκτρονικών υπολογιστών και τέχνης, ο γραφίστας είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ισχυρών εικόνων που τελικά θα διαμορφώσουν ένα εμπορικό σήμα.

Αλλά το να γίνει κανείς γραφίστας είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται. Εκτός από το να διαθέτει κάποιος ισχυρή οπτική γωνία, πρέπει να είναι και πολύ έμπειρος στο κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού. Είτε θέλετε να μπείτε στον κόσμο των γραφικών είτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, είτε να αγοράσετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για τον φίλο σας που έχει εμμονή με την τέχνη, ίσως σας φανεί χρήσιμο το “Graphic Design Certification School”.

Με περίπου 40 ώρες περιεχομένου, αυτή η σειρά online μαθημάτων θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε τρία βασικά προγράμματα Adobe: Photoshop, InDesign και Illustrator.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να χειρίζεστε τις φωτογραφίες – είτε πρόκειται για περικοπή, αύξηση του κορεσμού ή προσθήκη στρωμάτων σε μια εικόνα – τότε το πρόγραμμα για εσάς είναι το Photoshop. Με το InDesign, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εντυπωσιακά, απτά σχέδια, όπως φυλλάδια και διαφημιστικά. Ή αν θέλετε να προσθέσετε κάποιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στο βιογραφικό σας, το InDesign θα σας βοηθήσει να το κάνετε και αυτό. Είστε έτοιμοι να πάτε τις δεξιότητες γραφιστικής σας στο επόμενο επίπεδο; Ο Illustrator θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα όχι και τόσο πετυχημένα doodles σας σε αστραφτερά λογότυπα.

Κανονικά το πακέτο μαθημάτων αποτιμάται στα $ 1.197, αλλά για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα, μπορείτε να την αγοράσετε για $ 39. Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το πακέτο μαθημάτων γραφιστικής.

Graphic Design Certification School

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS