ΑρχικήinetΤο νέο πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft ίσως δεν είναι αυτό που περιμένατε

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft ίσως δεν είναι αυτό που περιμένατε

Το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft είναι επιτέλους έτοιμο για το τηλέφωνό σας. Όμως πόσοι πραγματικά θα το προτιμήσουν;

περιήγησης

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η έκδοση για κινητά του διαδόχου του Internet Explorer, έχει περάσει από το στάδιο προεπισκόπησης και είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη σε Android και iOS. Το πρόγραμμα περιήγησης κυκλοφόρησε για δημόσιους ελέγχους τον Οκτώβριο, δίνοντας σε “εκατοντάδες χιλιάδες” χρήστες την ευκαιρία να βάλουν την εφαρμογή και να δώσουν πληροφορίες στη Microsoft.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Edge είναι ότι η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δουλεύουν άψογα ανάμεσα στις συσκευές των Windows 10 και τα smartphones τους με τη λειτουργία Continue on PC, η οποία αλληλεπιδρά ανάμεσα στην περιήγηση στο κινητό και στην επιφάνεια εργασίας.

Ορισμένες άλλες λειτουργίες standout μεταφέρονται από την επιφάνεια εργασίας του Edge, όπως οι προεπιλεγμένες λίστες αγαπημένων και ανάγνωσης των χρηστών . Ωστόσο πολύ λίγοι άνθρωποι χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα το Edge στους υπολογιστές τους, οπότε μια έκδοση για κινητά μπορεί να μην έχει και τόση επιτυχία. Η Microsoft υποστηρίζει ότι «εκατοντάδες χιλιάδες» άνθρωποι εξέτασαν την προεπισκόπηση του Edge, αλλά μόνο το 4,5% των ιδιοκτητών PC χρησιμοποιούν το Edge, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του NetMarketShare. Σχεδόν το 60% της περιήγησης στο διαδίκτυο γίνεται μέσω του Google Chrome, το οποίο είναι επίσης το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

Η Microsoft ελπίζει ότι οι νέες δυνατότητες, όπως οι κωδικοί πρόσβασης περιαγωγής, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν δεδομένα σύνδεσης για πρόσβαση σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές, ενδέχεται να προσελκύσουν περισσότερο το μερίδιο αγοράς του προγράμματος περιήγησης. Η επιτυχία μπορεί να μην είναι πιθανή χωρίς σημαντική παρουσία σε υπολογιστές, αλλά η Microsoft αξίζει τουλάχιστον κάποια συγχαρητήρια για την προσπάθεια να δημιουργήσει το Edge.

Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα αρκετά καλό πρόγραμμα περιήγησης για να επιλέξετε, έτσι μια δωρεάν λήψη δεν θα έβλαπτε. Η τελική επιλογή είναι δική σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS