ΑρχικήinetΝέο Firmware update για τα Fire Tablets της Amazon

Νέο Firmware update για τα Fire Tablets της Amazon

Η Amazon έχει αναπτύξει ένα νέο πακέτο υλικολογισμικού συμβατό με αρκετές από τις Fire συσκευές της. O λόγος για την έκδοση 5.9.5 η οποία υλοποιεί τις γενικές βελτιώσεις και βελτιώσεις επιδόσεων ενώ παράλληλα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης στη ζωντανή ροή κάμερας χρησιμοποιώντας την Alexa.Amazon

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες που συνδέουν μια συμβατή έξυπνη οικιακή κάμερα με την Alexa μπορούν να ελέγξουν τη ζωντανή μετάδοση όποτε θέλουν ζητώντας απλά από την Alexa να δείξει ή να αποκρύψει τη ροή.

Σχετικά με τις συμβατές συσκευές, ο παραγωγός παρέχει ξεχωριστά πακέτα τα οποία απευθύνονται στις συσκευές τέταρτης γενιάς Fire HD 6, Fire HD 7 και Fire HDX 8.9, πέμπτης γενιάς  Fire, Fire HD 8 και Fire HD 10 καθώς και το tablet της 6ης γενιάς, Fire HD 8.

Αναφορικά με την εγκατάσταση, αποθηκεύστε το κατάλληλο αρχείο για το μοντέλο σας, συνδέστε το tablet με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB, μεταβείτε στον root directory της εσωτερικής αποθήκευσης της Fire και αντιγράψτε το firmware που κατεβάσατε.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η μεταφορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφαιρέστε το καλώδιο USB, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Επιλογές συσκευής> Ενημερώσεις συστήματος, πατήστε “Ενημέρωση” και το tablet θα κάνει τα υπόλοιπα. Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση χωρίς απρόοπτα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS