ΑρχικήinetΤα Windows 10 αρχίζουν να μοιάζουν αρκετά στα macOS

Τα Windows 10 αρχίζουν να μοιάζουν αρκετά στα macOS

Η Microsoft πειραματίζεται αυτήν τη στιγμή με μια νέα διεπαφή αναζήτησης για τα Windows 10 που θα μπορούσε να κάνει το χαρακτηριστικό να μοιάζει περισσότερο με το Spotlight, το εργαλείο αναζήτησης ενσωματωμένο στα macOS της Apple.

Η νέα διεπαφή είναι ήδη διαθέσιμη στο Windows 10 build 17040 που κυκλοφόρησε στο Fast Ring του προγράμματος Windows Insider την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να αποτελέσει μέρος της τελικής έκδοσης Redstone 4 στις αρχές του 2018.Windows 10

Το νέο UI εμφανίζεται όταν πληκτρολογείτε είτε στη γραμμή αναζήτησης της Cortana είτε στο μενού Έναρξη, με μια πλωτή μπάρα αναζήτησης επίσης διαθέσιμη για γρήγορη αναζήτηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια λειτουργία και πατώντας Windows key + S.

Μόλις πληκτρολογήσετε μια λέξη-κλειδί και πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση, οι νέες ομάδες UI καταλήγουν σε διάφορες κατηγορίες ακριβώς όπως συμβαίνει στο Spotlight των macOS της Apple. Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και να εφαρμόσετε διάφορα φίλτρα μέσω ενός ειδικού παράθυρου που διευκολύνει την εύρεση των πληροφοριών που αναζητάτε. Η υπαγόρευση είναι επίσης διαθέσιμη εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε προφορική αναζήτηση.

Τα φίλτρα περιλαμβάνουν δεδομένα των Windows 10, όπως εφαρμογές, έγγραφα, φάκελο, μουσική, φωτογραφίες, ρυθμίσεις και βίντεο, οπότε η Microsoft θέλει να κάνει τη λειτουργία αναζήτησης όσο το δυνατόν πιο ισχυρή στα Windows 10.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Windows 10 Redstone 4 αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2018, αρά σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές στα επόμενα builds μέχρι το επίσημο ντεμπούτο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS