ΑρχικήinetΟι νέες πολιτικές του Twitter σχετικά με το πρόβλημα επαλήθευσης

Οι νέες πολιτικές του Twitter σχετικά με το πρόβλημα επαλήθευσης

Το Twitter κάνει νέα βήματα για να διευθετήσει τα προβλήματα με τη διαδικασία επαλήθευσής του.

επαλήθευσηςΗ εταιρεία, η οποία είχε προηγουμένως «παγώσει» το πρόγραμμα επαλήθευσης μετά από μια πρόσφατη καταγγελία, δήλωσε την Τετάρτη ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο σύστημα επαλήθευσης, λέγοντας ότι «δεν έδωσαν προτεραιότητα σε αυτό το έργο όπως θα έπρεπε».

«Η επαλήθευση εδώ και πολύ καιρό θεωρείτο ως έγκριση από ορισμένους χρήστες. Δώσαμε σε επαληθευμένους λογαριασμούς ορατή προβολή στην υπηρεσία, κάτι που ενεθάρρυνε αυτή την αντίληψη”, γράφει η εταιρία σε ένα tweet. «Θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε νωρίτερα, αλλά δεν δώσαμε στο έργο την προτεραιότητα που θα έπρεπε».

Τώρα, η υπηρεσία λέει ότι εργάζεται σε ένα νέο σύστημα επαλήθευσης. Το Twitter σταμάτησε προηγουμένως όλες τις επαληθεύσεις μετά την καταγγελία, αφού η ιστοσελίδα έδωσε το σήμα της επαλήθευσης στον Jason Kessler, που διοργάνωσε την ρατσιστική συγκέντρωση «Unite the Right» στο Charlottesville.

Το Twitter επίσης, για πρώτη φορά, περιγράφει λεπτομερώς μια σειρά «κατευθυντήριων γραμμών» που, αν σπάσουν, μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια της επαλήθευσης των λογαριασμών. Από τη σελίδα υποστήριξης του Twitter:

– Εκ προθέσεως παραπλάνηση χρηστών στο Twitter, με την αλλαγή του ονόματος ή του βιογραφικού τους.

– Προώθηση του μίσους και / ή της βίας ή άμεση επίθεση ή απειλή προς άλλους ανθρώπους με βάση τη φυλή, την εθνότητα, την εθνική προέλευση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, τη θρησκευτική συνύπαρξη, την ηλικία, την αναπηρία ή τη νόσο. Υποστηρικτικοί οργανισμοί ή άτομα που προωθούν τα παραπάνω.

– Υποκίνηση ή εμπλοκή σε παρενόχληση άλλων.

– Βία και επικίνδυνη συμπεριφορά

– Άμεση ή έμμεση απειλή ή ενθάρρυνση οποιασδήποτε μορφής σωματικής βίας κατά ατόμου ή ομάδας ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της απειλής ή της προαγωγής της τρομοκρατίας

– Βίαιες, φρικιαστικές ή ενοχλητικές εικόνες

– Αυτοτραυματισμοί, αυτοκτονία

– Συμμετοχή σε δραστηριότητα στο Twitter που παραβιάζει τους Κανόνες του Twitter.

Προηγουμένως, υπήρχε μόνο η αόριστη δήλωση ότι «το Twitter μπορεί να αφαιρέσει το σήμα επαλήθευσης λογαριασμού οποιαδήποτε στιγμή», σημειώνοντας ότι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί που άλλαξαν σημαντικά τις ρυθμίσεις του προφίλ τους θα μπορούσαν να χάσουν τη σήμανση επαλήθευσης.

Επιπλέον, το Twitter λέει ότι βρίσκεται στη μέση της «διενέργειας αναθεώρησης» ήδη επαληθευμένων λογαριασμών και ότι θα αφαιρέσει τη σήμανση επαλήθευσης από λογαριασμούς που δεν συμμορφώνονται με τις οδηγίες.

Ενώ το Twitter είχε πάντοτε την εξουσία να απομακρύνει την επαλήθευση από λογαριασμούς οι οποίοι έσπαγαν τους κανόνες του ή εμφάνιζαν ανάρμοστη συμπεριφορά, οι νέες οδηγίες υποδεικνύουν ότι η εταιρεία είναι τελικά έτοιμη να ξεκινήσει την εφαρμογή αυτών των πολιτικών.

Φαίνεται ότι αυτό έχει ήδη αρχίσει να ισχύει. Την Τετάρτη, ο Kessler και ο συνάδελφός του Richard Spencer έχασαν την επαλήθευση των λογαριασμών τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS