ΑρχικήgiveawayWebSite X5 Professional 14: Κερδίστε 3 άδειες

WebSite X5 Professional 14: Κερδίστε 3 άδειες

Το WebSite X5 Professional είναι ένα λογισμικό της Incomedia που απευθύνεται ειδικά σε επαγγελματίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις του διαδικτύου που αναζητούν ένα ευέλικτο εργαλείο ανάπτυξης ολοκληρωμένων ιστοσελίδων.
WebSite X5 Professional 14

Το WebSite X5 Professional είναι ένα μοναδικό λογισμικό, ένας απίστευτος συνδυασμός απλότητας και δύναμης για την δημιουργία επαγγελματικών ιστότοπων. θέτοντας την κωδικοποίηση και τις τεχνικές στο παρασκήνιο. Ασχοληθείτε γρήγορα μόνο με το περιεχόμενο και τη διάταξη.

Για τους επαγγελματίες, τα πλεονεκτήματα της υιοθέτησης μιας λύσης όπως το WebSite X5 Professional είναι ξεκάθαρα:

Εξοικονόμηση χρόνου: δεν χρειάζεται να κάνετε κωδικοποίηση, και οι χρόνοι ανάπτυξης μειώνονται πολύ.

Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας: όλα είναι έτοιμα, αλλά υπάρχει και αρκετό περιθώριο προσαρμογής. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας πρότυπα από το μηδέν εάν το επιθυμείτε.

Δημιουργήστε ανταποκρινόμενες ιστοσελίδες και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτουν και μια εφαρμογή για κινητά, με πολλές λειτουργίες και βελτιστοποιημένο κώδικα. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα έργα σας εμφανίζονται σωστά σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και σε κινητές συσκευές. Θα είστε σίγουροι επίσης ότι θα ευρετηριάζονται πολύ καλά από κάθε μηχανή αναζήτησης.

Κερδίστε περισσότερα χρήματα: Ένα μόνο λογισμικό σας επιτρέπει να αναπτύξετε περισσότερα projects υψηλής ποιότητας σε λιγότερο χρόνο.

[taq_review]

WebSite X5 Professional χαρακτηριστικά:

Δημιουργία ανταποκρινόμενων ιστοτόπων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, τα οποία προσαρμόζονται αυτόματα στην ανάλυση της συσκευής στην οποία προβάλλονται, διασφαλίζοντας την τέλεια εμπειρία των χρηστών στους επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και smartphones.

Δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων με προηγμένα χαρακτηριστικά για τη διαμόρφωση επιμέρους τμημάτων, για τη διαδικασία αγοράς, τις προσφορές κουπονιών και τη διαχείριση αποθεμάτων.

Χρήση δυναμικού περιεχομένου που, μόλις δημοσιευτεί στον ιστότοπο, μπορεί να ενημερωθεί άμεσα online.

Διαδώστε τα νέα που δημοσιεύονται στον ιστότοπό σας με την δωρεάν εφαρμογή APP FeedReady για iOS και Android.

Διαχειριστείτε τους ιστότοπούς σας μέσω του Πίνακα Ελέγχου ή της εφαρμογής WebSite X5 Manager APP, ένα προϊόν διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές iOS και Android.

Προηγμένες λειτουργίες SEO και χαρακτηριστικά ανάλυσης για τον εντοπισμό περαιτέρω δυνατοτήτων βελτιστοποίησης πριν από την online κυκλοφόρια του ιστότοπου.

Πλήρης περιγραφή και επίδειξη του λογισμικού διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής:

http://www.websitex5.com

Live κοινότητα του WebSite X5: https://helpcenter.websitex5.com

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#007201″ radius=”1″]To SecNews.gr διαθέτει για σας 3 άδειες χρήσης της εφαρμογής WebSite X5 Professional 14.

Οι 3 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση μέσω Disqus (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης της εφαρμογής WebSite X5 Professional 14.

Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου.

 

*Λόγω της τιμής του λογισμικού θα τηρηθεί αυστηρά η προταιραιότητα δημοσίευσης σχολίου και αποστολής email. Σε περίπτωση καθυστέρησης ενός από τα δύο, το δώρο θα παραλάβουν όσοι απέστειλαν email και σχολίασαν άμεσα στην δημοσίευση.

[/su_box]

Download: http://static.incomedia.eu/websitex5.com/v14/downloaddpro/wsx5_pro_demo_prjgdpro14en.exe

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS