ΑρχικήinetΗ εφαρμογή AR Spilly σας προσφέρει φίλτρα τύπου Snapchat

Η εφαρμογή AR Spilly σας προσφέρει φίλτρα τύπου Snapchat

Εάν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο στο YouTube και επιθυμείτε να μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτό, υπάρχει μια νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που μπορεί να σας βοηθήσει.

εφαρμογήΟνομάζεται Spilly και παίρνει δημοφιλή βίντεο από διασημότητες, αστέρια του YouTube και άλλα γνωστά κλιπ και στη συνέχεια επιτρέπει στους χρήστες να τα μετατρέπουν με εφέ τύπου Snapchat και ακόμη και να προσθέτουν τα πρόσωπά τους.

Η εφαρμογή διαθέτει μια φαινομενικά ατελείωτη ροή βίντεο κλιπ που προέρχονται από το YouTube. Για κάθε κλιπ, υπάρχει μία ποικιλία από ειδικά εφέ που μπορείτε να προσθέσετε για να φτιάξετε το δικό σας βίντεο.

Θα μπορούσατε να αλλάξετε για παράδειγμα αυτά που φοράει ο Kevin Durant  στο Golden Star Warriors ή να προσθέσετε εικονικά κομφετί ή λουλούδια σε ένα βίντεο της Miley Cyrus . Ή να προσθέσετε βροχή ή να προσθέσετε φως ή οποιοδήποτε συνδυασμό των παραπάνω. Το κλιπ σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε εφέ μέχρι να αποκτήσετε αυτό που σας αρέσει.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ” impostor ” που σας επιτρέπει να προσθέσετε το δικό σας πρόσωπο στα βίντεο, ώστε να μπορείτε να εγγράψετε κλιπ του εαυτού σας για να επικαλύψετε τα πρόσωπα των ανθρώπων στα βίντεο. Όταν τελειώσετε με τη δημιουργία σας, μπορείτε να εξάγετε το κλιπ για κοινή χρήση με φίλους ή σε κοινωνικά μέσα.

Η εφαρμογή τροφοδοτείται από δίκτυα αισθητήρων, τα οποία της επιτρέπουν να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στα βίντεο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να ευθυγραμμίζονται με το σωστό σημείο του βίντεο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή ξέρει πού βρίσκονται τα πρόσωπα, τα σώματα και άλλα αντικείμενα σε οποιοδήποτε βίντεο παίζεται.

Η εταιρεία πίσω από το Spilly εργάζεται αυτήν την περίοδο με μια μικρή ομάδα δημιουργών και επιρροών που μπορούν να φορτώσουν τα βίντεό τους στη ροή της εφαρμογής, ώστε να συνεχίσουν να προσθέτουν περισσότερα και να ανανεώνουν τα διαθέσιμα βίντεο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS