ΑρχικήinetWindows 10 Follow Me βίντεο, δείτε τη νέα λειτουργία

Windows 10 Follow Me βίντεο, δείτε τη νέα λειτουργία

Follow Me: Η Microsoft προσπαθεί να κάνει τα Windows 10 όσο το δυνατόν πιο εύχρηστα. Όπως φαίνεται η εταιρεία εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει την καθοδηγούμενη πλοήγηση με τη βοήθεια της προσωπικής βοηθού Cortana.Follow Me

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη WalkingCat στο Twitter, εμφανίζει νέα projects των Windows, και δείχνει πως η Cortana θα παρέχει οδηγίες. Το νέο χαρακτηριστικού ονομάζεται “Ακολουθήστε με” ή “Follow Me”.

Προς το παρόν η λειτουργία φαίνεται να αποτελεί μέρος κάποιου εσωτερικού build. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως η ψηφιακός βοηθός παρέχει οδηγίες για να βοηθήσει χρήστες που προσπαθούν να αντιστοιχίσουν μια συσκευή Bluetooth με έναν υπολογιστή.

Η Microsoft φέρεται να χρησιμοποιεί οπτικές προτροπές, συμπεριλαμβανομένου ενός μπλε κύκλου για να καθοδηγήσει τους χρήστες για κάθε επόμενο κλικ που χρειάζεται να ολοκληρώσει ένα task.

Το tutorial μπορεί να κλείσει ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το πλήκτρο ESC, σε περίπτωση που ο χρήστης δεν ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα βήματα.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS