ΑρχικήinetiPhone 8: Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις ελλαττωματικές μπαταρίες

iPhone 8: Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις ελλαττωματικές μπαταρίες

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ορισμένες μονάδες iPhone 8 αντιμετωπίζουν προβλήματα μπαταρίας με τουλάχιστον επτά επιβεβαιωμένες περιπτώσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, της Ελλάδας, της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ. iPhone 8

Αν και η Apple δεν έχει αναφερθεί στα πιθανά αίτια των συμβάντων, ακόμα ερευνά και εξετάζει τις συσκευές για να μπορέσει να καταλάβει τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή την διάσπαση.

Εφόσον όμως ο κολοσσός διερευνά ακόμα την κατάσταση σημαίνει ότι έχει καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν να είναι ένδειξη μιας πιο διαδεδομένης κατάστασης που θα επηρεάζει έναν μεγάλο αριθμό μονάδων iPhone 8 Plus.

Σύμφωνα με αναφορές, το iPhone 8 Plus είτε κυκλοφόρησε με διογκωμένη μπαταρία είτε η μπαταρία φούσκωσε κατά την πρώτη φόρτιση προκαλώντας την διάσπαση της οθόνης από την υπόλοιπη συσκευή.

Μπορεί να υπήρχαν αναφορές περί έκρηξης ή φωτιάς αλλά η κατοχή ενός smartphone με φουσκωμένη μπαταρία δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι πέρσι η Samsung αναγκάστηκε να ανακαλέσει μια ολόκληρη σειρά smartphones εφόσον το Galaxy Note 7 διέθετε μια πολύ κακή μπαταρία. Λόγω της υπερθέρμανσης η μπαταρία διογκώθηκε σε αρκετές συσκευές με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες προκαλώντας πολλές φορές τραυματισμούς στους ιδιοκτήτες τους.

Όπως το συνηθίζει η Apple, δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο επικίνδυνες θα μπορούσαν να γίνουν οι ελλαττωματικές μπαταρίες του iPhone 8 Plus αλλά ελπίζουμε η εταιρεία να μοιραστεί τα αποτελέσματα της έρευνας της κατά την διάρκεια των επόμενων μερών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS