ΑρχικήinetΤο Apple Music του Facebook χρησιμοποιεί emoji για να επιλέξει τραγούδια

Το Apple Music του Facebook χρησιμοποιεί emoji για να επιλέξει τραγούδια

Το Facebook και η Apple έχουν συνεργαστεί για να φέρουν ένα νέο χαρακτηριστικό για το Facebook Messenger, που επιλέγει μουσική ανάλογα με τα emoji.

emoji

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Facebook ενημερώθηκε αυτήν την εβδομάδα με ένα bot της Apple Music που μπορεί να συστήσει τραγούδια και playlist με βάση τα emoji.

Το νέο bot παρουσιάζει προτάσεις μουσικής με βάση τις προτιμήσεις σας – ή ό, τι emoji τυχαίνει να χρησιμοποιείτε εκείνη την ημέρα. Στείλτε στο bot ένα emoji και θα σας παρουσιάσει μια σειρά από τραγούδια που ταιριάζουν με αυτό.

Μερικά emoji τείνουν να δουλεύουν καλύτερα από άλλα – θα έχετε μεγαλύτερη τύχη με το ? από ότι με το ? – αλλά το χαρακτηριστικό φαίνεται να κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά συνολικά, στο να μαντέψει τη σχετική με το θέμα μουσική.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μουσικές προτάσεις με τον παλιομοδίτικο τρόπο, πληκτρολογώντας το είδος ή συγκεκριμένους καλλιτέχνες ή κάποιο άλμπουμ. Ή μπορείτε να επιλέξετε να δείτε ευρύτερες κατηγορίες, όπως νέες επιλογές.

Για κάθε σύσταση, το bot εξυπηρετεί έναν σύνδεσμο του Apple Music που σας επιτρέπει να ακούτε τα τραγούδια μέσα στο Messenger.

Επιπλέον, το Facebook Messenger ενημερώθηκε επίσης με μια επέκταση συνομιλίας για το Apple Music που σας επιτρέπει να μοιράζεστε κλιπ τραγουδιών απευθείας στις συνομιλίες σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επέκταση (+)  από το μενού στο Messenger. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη.

Φυσικά, για την Apple ο στόχος είναι να οδηγήσει περισσότερους ανθρώπους στην υπηρεσία πληρωμένης μουσικής συνεχούς ροής, οπότε και με τα δύο νέα χαρακτηριστικά δεν θα μπορείτε να ακούτε πλήρη τραγούδια εκτός αν είστε συνδρομητής που πληρώνει. Ακόμη και αν δεν εγγραφείτε, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να μοιράζεστε κλιπ 30 δευτερολέπτων με τραγούδια. Και μόνο οι συστάσεις θα πρέπει να είναι χρήσιμες, ανεξάρτητα από το αν θέλετε ή όχι να πληρώσετε για την Apple Music.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS