ΑρχικήinetΤι προσφέρει η Nvidia με την αγορά GTX 1080 και GTX 1080...

Τι προσφέρει η Nvidia με την αγορά GTX 1080 και GTX 1080 Ti κάρτες γραφικών;

H Nvidia αποκάλυψε ότι οι πελάτες που λαμβάνουν κάρτες γραφικών GTX 1080 και GTX 1080 Ti θα λάβουν επίσης δωρεάν το ακυκλοφόρητο Middle-Earth: Shadow of War.Nvidia

Το Shadow of War είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και αν μοιάζει με το Shadow of Mordor, τότε οι παίκτες θα βιώσουν μια πολύ ωραία εμπειρία. Η Nvidia στοιχηματίζει ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία και η αλήθεια είναι η εταιρεία σπάνια πέφτει έξω στις προβλέψεις της.

Όπως ανακοίνωσε η Nvidia, θα δοθεί στους καταναλωτές που θα αγοράσουν κάρτες γραφικών GTX 1080 και GTX 1080 Ti, ένα Shadow of War key. Το καλύτερο όμως deal το κάνετε αν αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή εξοπλισμένο με το ίδιο GPU.

Εάν σχεδιάζετε να παίξετε το παιχνίδι με ανάλυση 1080p, τότε ένα κανονικό Nvidia GTX 970 θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό, αλλά σε υψηλότερη ανάλυση τα πράγματα αλλάζουν αρκετά. Εάν θέλετε να παίξετε το  Shadow of War σε 4K, θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα GTX 1080 TI, με τις ρυθμίσεις σε High επίπεδο. Η επιλογή των ρυθμίσεων σε Ultra στο 4K απαιτεί τουλάχιστον δύο GTX 1080 TI, συνδεδεμένα σε λειτουργία SLI.

“Οι συστάσεις μας βασίζονται σε εκτεταμένες δοκιμές με κάρτες γραφικών Founders Edition στο ενσωματωμένο εργαλείο benchmarking της Shadow of War, το οποίο αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την απόδοση στις πιο απαιτητικές στιγμές του παιχνιδιού. Αυτό διασφαλίζει ότι οι κάρτες γραφικών GeForce GTX προσφέρουν μια φανταστική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. ” αναφέρει χαρακτηριστικά η Nvidia.

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί όλες τις τεχνολογίες της Nvidia,  συμπεριλαμβανομένης της Ansel, μιας τεχνολογίας που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν παύση του παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή και να αλλάζουν τη θέση της κάμερας για τα καλύτερα δυνατά screenshots.

Η επίσημη κυκλοφορία του Middle-Earth: Shadow of War προγραμματίζεται για τις 10 Οκτωμβρίου.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/161048/bill-gates-android-iphone/” target=”blank” style=”flat” background=”#2cd400″ color=”#0009″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: paper-plane” icon_color=”#000000″]Bill Gates: Επιλέγει Android smartphone τονίζοντας “No, no iPhone.”[/su_button]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS