ΑρχικήinetΜε αυτό το χνουδωτό καθαριστή, η γάτα σας θα σκουπίζει το σπίτι...

Με αυτό το χνουδωτό καθαριστή, η γάτα σας θα σκουπίζει το σπίτι για εσάς

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να καθαρίσετε το σπίτι. Το μόνο που θέλετε είναι να χαλαρώσετε, αλλά δεν μπορείτε όταν ξέρετε ότι τα δάπεδα είναι βρώμικα και η γάτα σας ανεβαίνει στα έπιπλα!

γάτα

Ήρθε η ώρα λοιπόν να προσλάβετε κάποια βοήθεια. Χαιρετίστε λοιπόν το Mocoro Robot Cleaning Ball: είναι χνουδωτό, αστείο και αποτελεί ιδανικό παιχνίδι για τη γάτα σας, κρατώντας τα δάπεδα καθαρά (χωρίς το θόρυβο της ηλεκτρικής σκούπας).

Αυτός ο ρομποτικός καθαριστής μοιάζει πολύ με ένα χνουδωτό στρογγυλό μαξιλάρι, αλλά υπάρχει μια μέθοδος πίσω από το σχεδιασμό του: οι μικροΐνες του μαγνητίζουν στην πραγματικότητα τη σκόνη, τη βρωμιά και τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων σε σκληρό ξύλο και πλακάκια δαπέδου. Κυκλοφορεί ελεύθερα σε όλο το σπίτι σας, με δικό του «εγκέφαλο», ενώ αλλάζει κατευθύνσεις όταν χτυπά σε ένα εμπόδιο για να αποφευχθεί να κολλήσει στις γωνίες.

Ο χνουδωτός καθαριστής, συνεχίζει να καθαρίζει το σπίτι κάθε 15 λεπτά, διασφαλίζοντας ότι τα δάπεδά σας παραμένουν καθαρά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σβήνει από μόνο του για να εξοικονομήσει μπαταρία, αλλά ένα απαλό κούνημα είναι το μόνο που χρειάζεται για να πάρει μπροστά και πάλι.

Το κάλυμμα μικροϊνών μπορεί να βουρτσιστεί για να καθαριστεί ή μπορείτε απλά να το ρίξετε στο πλυντήριο όταν γίνεται πολύ βρώμικο.

Όσο για τη γάτα σας, υπάρχει η πιθανότητα ότι μπορεί να σας αντικαταστήσει από καλύτερο φίλο της!

Είναι ένα δώρο για εσάς και ένα δώρο για τη γάτα σας – πώς μπορείτε να μην το πάρετε; Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mocoro Robot Cleaning Ball εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS