ΑρχικήinetΗ Nokia κυκλοφορεί το 3310 σε 3G!

Η Nokia κυκλοφορεί το 3310 σε 3G!

Μην ανησυχείτε παιδιά, θα πάρετε τη δόση σας από το “Φιδάκι” —  το αναστημένο Nokia 3310 κυκλοφορεί σε 3G.

Nokia

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ενθουσιαστήκαμε με την επανεμφάνιση του Nokia 3310 από τη φινλανδική startup HMD. Αναγγέλλοντας μια μικρότερη, ελαφρύτερη, αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού τηλεφώνου του 2000 στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο του 2017, η HMD “έβαλε” το τηλέφωνο σε 2G τον Μάιο και τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Τα κακά νέα για τους διψασμένους, νοσταλγικούς τύπους ήταν ότι το τηλέφωνο βασίστηκε στη συνδεσιμότητα 2.5G, η οποία απαιτεί δίκτυα 2G – τα οποία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας σε πολλές χώρες, όπως η Σιγκαπούρη, η Νέα Ζηλανδία, οι Κάτω Χώρες και οι ΗΠΑ.

Τώρα, κυκλοφορούν τελικά το 3310 στο ένδοξο 3G, με την Αυστραλία να είναι η πρώτη χώρα στην οποία θα λανσαριστεί στις 16 Οκτωβρίου. Άλλες χώρες όπως η Σιγκαπούρη, για παράδειγμα, θα λάβουν το τηλέφωνο αργότερα μέσα στον μήνα.

Οι τηλεπικοινωνίες της Αυστραλίας συμπεριλαμβανομένης της Telstra και της Optus έχουν ήδη θέσει εκτός λειτουργίας τα δίκτυα 2G και η Vodafone θα κλείσει την τελευταία υπηρεσία της χώρας στις 31 Μαρτίου 2018. Η Σιγκαπούρη ήδη έκλεισε τα 2G δίκτυά της τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

“Οι φαν μας σε όλο τον κόσμο ζητούσαν αυτό το εικονικό τηλέφωνο να μπορεί να υποστηρίξει το 3G”, δήλωσε ο Juho Sarvikas, επικεφαλής του προϊόντος στην HMD Global.

Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία από τις 16 Οκτωβρίου, με ένα παγκόσμιο κύμα που θα ακολουθήσει, το 3310 3G μοντέλο θα έρθει σε τέσσερα χρώματα και θα κοστίσει € 69.

Το τηλέφωνο θα διαθέτει πολωμένη έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών, πίσω κάμερα 2 megapixel και φλας LED, χώρο αποθήκευσης 16 MB με κάρτα MicroSD 32 GB. Το τηλέφωνο έχει διάρκεια συνομιλίας έως και 6,5 ώρες και διάρκεια standby 27 ημερών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS