ΑρχικήinetNokia 9: Άκυρη η 4GB RAM έκδοση, ετοιμαστείτε για καλύτερη

Nokia 9: Άκυρη η 4GB RAM έκδοση, ετοιμαστείτε για καλύτερη

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε αναφέρει ότι το νέο Nokia 9 που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα θα προσφέρει 4GB μνήμη RAM. Οι τελευταίες δημοσιεύσεις όμως αποκαλύπτουν ότι η HMD Global δεν θα προσφέρει την έκδοση 4GB.Nokia 9

Αν και αρχικά προβλεπόταν να παρέχεται αποκλειστικά και μόνο η 4GB έκδοση, το Nokia 9 έρχεται τελικά με μνήμη RAM 6GB ή ακόμα και 8GB σύμφωνα με την Αμερικάνικη FCC (Federal Trade Commission).

Καταρχήν, η HMD επισημαίνει ότι θα μετονομάσει τον αριθμό μοντέλου από TA-1004 σε TA-1012 εξηγώντας ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στον σχεδιασμό ή την κατασκευή και έτσι αφήνοντας να εννοηθεί ότι μια μελλοντική αναβάθμιση της μνήμης RAM είναι πιθανή.

Πέρα από την αναβάθμιση της RAM, το νέο smartphone έρχεται με οθόνη 5,3 ιντσών και θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm, τον οποίο συναντάμε επίσης και στο νέο Galaxy S8 της Samsung. Η οθόνη θα προστατεύεται από καμπυλωτό 2.5D Gorilla Glass και θα διαθέτει ανάλυση 1440×2560 pixels.

Σχετικά τώρα με την αποθήκευση, το Nokia 9 θα έρθει με τουλάχιστον 64 GB. Συναντάμε επίσης και ρύθμιση διπλού φακού με έναν συνδυασμό αισθητήρων 13 megapixel και 2-megapixel, παρόμοια με εκείνη που προσφέρει η Apple στο iPhone 7 Plus.

Σε αντίθεση με την Apple, το Nokia 9 θα έχει μια ακόμα υποδοχή ακουστικών, λειτουργία που δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο νέο iPhone. Ένα USB Type-C θα προσφέρεται επίσης για όλους τους σκοπούς συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της φόρτισης.

Αρχικά θα τρέχει σε Android 7.1.1 αλλά με την κυκλοφορία του θα προσφέρει υποστήριξη για αναβάθμιση σε Android O.

Υποστηρίζεται ότι θα κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, ενδεχομένως το Σεπτέμβριο αλλά η λεπτομέρεια αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS