ΑρχικήinetΟ Firefox Quantum Web Browser λανσάρεται στις 14 Νοεμβρίου

Ο Firefox Quantum Web Browser λανσάρεται στις 14 Νοεμβρίου

Η Mozilla πρόσφατα έθεσε σε λειτουργία έναν ειδικό ιστότοπο για το επόμενης γενιάς πρόγραμμα περιήγησης Firefox,τον Firefox Quantum, o οποίος υπόσχεται να είναι δύο φορές πιο γρήγορος από τις τρέχουσες εκδόσεις και έρχεται με πολλές βελτιώσεις στην απόδοση.

Firefox

Ο Firefox Quantum είναι στην πραγματικότητα ο Firefox 57, η έκδοση που λανσαρίστηκε μετά από τον Firefox 56, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε beta αύριο στις 28 Σεπτεμβρίου. Ο Firefox 57 έχει μόλις εισέλθει στα στάδια ανάπτυξης του Beta, προσφέροντάς μας μια πρώτη σωστή εμφάνιση στα καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Πρώτα απ ‘όλα, ο Firefοx Quantum τροφοδοτείται από έναν ολοκαίνουριο, πρωτοποριακό κινητήρα που διπλασιάζει την ταχύτητα περιήγησης σε σύγκριση με την έκδοση του Firefοx πέρυσι. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπόσχεται επίσης να καταναλώνει έως και 30% λιγότερη μνήμη συστήματος, σε σύγκριση με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome της Google αυτή τη φορά.

“Ο νέος κινητήρας του Firefox Quantum χρησιμοποιεί 30% λιγότερη μνήμη από το Chrome, οπότε και άλλα προγράμματα δεν θα επιβραδυνθούν κατά τη διάρκεια της περιήγησης” σημείωσε η Mozilla στον αποκλειστικό ιστότοπο του Firefοx Quantum.

Ο ολοκαίνουριος ισχυρός κινητήρας δεν είναι το μόνο που έχει να παρουσιάσει ο Firefox Quantum, καθώς έρχεται και με ένα κομψό νέο look που θα μας προσφέρει μια πολλά ενσωματωμένα διαισθητικά χαρακτηριστικά. Αυτά περιλαμβάνουν στιγμιότυπα οθόνης σε προγράμματα περιήγησης, δυνατότητα αναζήτησης σε πολλούς ιστότοπους (καρτέλες) και υποστήριξη για το άνοιγμα καρτελών και την πρόσβαση σε σελιδοδείκτες σε όλες τις συσκευές σας.

Όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις του Firefοx, θα μπορείτε επίσης να προσαρμόζετε τον Firefοx Quantum με τις αγαπημένες σας επεκτάσεις που σας βοηθούν να κάνετε καλύτερη δουλειά και θα ενσωματωθούν με καλύτερα και πιο ισχυρά χαρακτηριστικά απορρήτου μέσω του Firefox Private Browsing, με ταχύτητα έως και 44%, αποκλείοντας ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

Μεταξύ άλλων cool νέων δυνατοτήτων που θα παρουσιάσει ο Firefοx Quantum είναι η υποστήριξη για την εισαγωγή ημερομηνίας / ώρας, μια γενική βιβλιοθήκη για την αποθήκευση όλων όσων αποθηκεύσατε σε ένα μέρος, υποστήριξη για τη διαχείριση δεδομένων ιστότοπου, προστασία από sandboxing επιπέδου 3 σε πλατφόρμες GNU / Linux ως ασύγχρονη κύλιση.

Ο Firefοx Quantum (Firefox 57) θα είναι διαθέσιμος σε όλο τον κόσμο σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες στις 14 Νοεμβρίου 2017, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε και να κατεβάσετε το Beta τώρα για λειτουργικά συστήματα GNU / Linux, macOS ή Microsoft Windows. Ωστόσο, προσπαθήστε να λάβετε υπόψη ότι η έκδοση Beta είναι έκδοση που μπορεί να περιέχει σφάλματα, επομένως μην τη χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε παραγωγική εργασία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS