ΑρχικήinetGoogle και Levi's κυκλοφορούν το Commuter Trucker Jacket

Google και Levi’s κυκλοφορούν το Commuter Trucker Jacket

Commuter Trucker Jacket: Η αμερικανική εταιρία ειδών ένδυσης Levi’s κατασκεύασε ένα έξυπνο σακάκι αξίας 350 δολαρίων. Η νέα συσκευή, sorry ρούχο τροφοδοτείται από την πλατφόρμα διασύνδεσης Jacquard της Google.

Η εταιρεία σκέφτηκε την αδυναμία απάντησης κλήσεων ή άλλων δραστηριοτήτων που πραγματοποιούν άλλες έξυπνες συσκευές, ενώ οδηγείτε με ποδήλατο, στέκεστε σε ένα πολυσύχναστο τρένο ή μεταφέρετε πράγματα από το super market, και κατασκεύασε το σακάκι σαν μια πρωτοποριακή λύση, ξεχνώντας ότι ζήσαμε χωρίς αυτή την ικανότητα για χιλιετίες.

Ανεξάρτητα από αυτό, το τζην μπουφάν που ονομάζεται Commuter Trucker Jacket της Levi, σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τα παραπάνω προβλήματα ή ίσως απλώς να εισαγάγει έναν διαφορετικό τρόπο για να επικοινωνείτε με το smartphones σας.Levi's

Είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Levi’s και της Google για την ενσωμάτωση χωρητικών κλωστών με πυρήνα χαλκού στη διαδικασία κατασκευής ενός μπουφάν τζην.

Το έξυπνο σακάκι επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το smartphone τους με μεγαλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιώντας χειρονομίες, LEDs και απτική ανατροφοδότηση. Είναι κάπως παρόμοιο με τη χρήση ενός smartwatch.

Όμως αντίθετα με πολλά άλλα έξυπνα ρούχα, τα οποία στοχεύουν τους αθλητές, το σακάκι της Levi έχει σχεδιαστεί για την πόλη.

Μέχρι σήμερα η τεχνολογία ενσωματωνόταν κυρίως σε μπλουζάκια για αθλητές, τα οποία έχουν αισθητήρες υφασμένους μέσα στο ύφασμα τους και διαθέτουν ένα πομπό που μεταδίδει τα δεδομένα σε ένα smartphone συνδεδεμένο μέσω του Bluetooth. Όμως πολλά από αυτά τα έξυπνα ρούχα δεν ήταν αρκετά έξυπνα για να καταλάβουν τις χειρονομίες.

“Με την τεχνολογία Jacquard μπορείτε να πραγματοποιήσετε κοινές ψηφιακές εργασίες – όπως την εκκίνηση ή τη διακοπή της μουσικής, τη λήψη οδηγιών ή την ανάγνωση των εισερχόμενων μηνυμάτων – απλά πατώντας ή πιέζοντας το μανίκι στο σακάκι”, δήλωσε η Google σε μια δημοσίευση στο blog της.

Η εφαρμογή Jacquard, η οποία διατίθεται για iOS και Android, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσαρμόσει τις χειρονομίες προσθέτοντας διαφορετικές ψηφιακές “ικανότητες.”

Η έξυπνη πλακέτα φορτίζεται μέσω USB και η μπαταρία διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες. Το σακάκι μπορεί να πλυθεί, αρκεί να αφαιρεθεί η πλακέτα.

Το έξυπνο σακάκι είναι συμβατό με τηλέφωνα που τρέχουν με Android 6.0.1 ή κάποια νεότερη έκδοση και με iOS 10 ή κάποια νεότερη έκδοση, παρόλο που η Google ανέφερε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ στα χαρακτηριστικά του τζην μεταξύ Android και iOS.

Το μπουφάν της Levi’s Commuter Trucker θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα από αύριο Τετάρτη και θα μπορεί να αγοραστεί online στις ΗΠΑ από την επόμενη εβδομάδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS