ΑρχικήinetΤο iPhone 8 μπορεί να κάνει την Apple την εταιρεία που η...

Το iPhone 8 μπορεί να κάνει την Apple την εταιρεία που η Microsoft ονειρεύοταν

Κρίνοντας από τις υπάρχουσες διαρροές, το επερχόμενο iPhone 8 θα είναι ένα από τα πιο δραματικά makeovers της ναυαρχίδας της Apple από το 2007 που λανσαρίστηκε , αφού οι αναλυτές αναμένουν πωλήσεις ρεκόρ όχι μόνο από νέους αγοραστές, αλλά και από υπάρχοντες πελάτες που αναμένεται να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους από παλαιότερα μοντέλα.

iphone

Με τους πάντες να αναμένουν ότι το iPhone 8 θα αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο “χτύπημα”, οι μετοχές της Apple προφανώς αυξάνονται με ρυθμό ρεκόρ, ειδικά καθώς πλησιάζουμε στο φημολογούμενο λανσάρισμα του νέου μοντέλου τον Σεπτέμβριο.

Σήμερα, για παράδειγμα, η μετοχή της Apple έφτασε τα 144,15 δολάρια ανά μετοχή,  με το ρεκόρ των 156,10 δολαρίων να πραγματοποιείται στις 12 Μαΐου.

Ο αναλυτής Brian White αναφέρει ότι αυτή η αυξανόμενη τάση είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί, ειδικά αφού η Apple λανσάρει το iPhone 8, και η τιμή της μετοχής θα συνεχίσει να ανεβαίνει μέχρι η Cupertino να γίνει η πρώτη εταιρεία τρισεκατομμυρίων δολαρίων στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή της μετοχής της Apple θα πρέπει να φθάσει τα 202 δολάρια ανά μετοχή, αναφέρει ο αναλυτής, και αυτό είναι πολύ πιθανό χάρη στο iPhone.

Η Apple είναι από καιρό η πιο “πολύτιμη” εταιρεία στον κόσμο, αλλά η αντίπαλη της εταιρεία Microsoft αγωνίζεται διαρκώς για να την πλησιάσει, ειδικά αφότου ο Satya Nadella αντικατέστησε τον Steve Ballmer στην ηγεσία της εταιρείας το 2013.

Και όμως, η Microsoft εξακολουθεί να είναι πολύ πιο πίσω από την Apple. Σήμερα, η μετοχή της Microsoft διατιμάται στα 69,46 δολάρια ανά μετοχή, με την υψηλότερη τιμή της να έχει σημειωθεί στις 6 Ιουνίου, όπου έφτασε στα 72,52 δολάρια ανά μετοχή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS