Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Τα Galaxy κινητά μπορούν πλέον να ξεκλειδώσουν Windows 10 PCs

Πρόσφατα η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Book, το οποίο αποτελεί την προσπάθεια της να ενταχθεί στην αγορά των Windows 10 συσκευών. Μαζί με αυτή την κυκλοφορία η εταιρεία παρουσίασε και το Samsung Flow, μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει την εύκολη σύνδεση ενός laptop με ένα Galaxy τηλέφωνο.

Galaxy

Αν και προς το παρόν η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με Samsung Windows 10 συσκευές, η εταιρεία σκοπεύει να την κυκλοφορήσει για όλους τους Windows 10 υπολογιστές, επιτρέποντας στους Galaxy χρήστες το εύκολο ξεκλείδωμα των συσκευών.

Η Samsung Flow εφαρμογή χρειάζεται να λειτουργεί τόσο στο smartphone όσο και στο  Windows 10 PC για να τρέξει σωστά. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζει αρκετές συσκευές συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy S8 και S8 +. Galaxy S7 και S7 Edge, S6 και S6 Edge, Note 5 και  A5.

Με το Samsung Flow οι χρήστες μπορούν να πιστοποιήσουν την ταυτότητα τους στους υπολογιστές με τους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων των smartphones ενώ παράλληλα επωφελούνται και από άλλες λειτουργείες, όπως ο συγχρονισμός ειδοποιήσεων.

Βέβαια, ο συγχρονισμός ειδοποιήσεων στις Android συσκευές ήταν ήδη διαθέσιμος στα Windows 10 με την βοήθεια της Cortana, της ψηφιακής βοηθού της Microsoft, η οποία πρέπει να ρυθμιστεί και να λειτουργήσει στον υπολογιστή και στο Android smartphone με τον ίδιο λογαριασμό.

«Το Samsung Flow είναι ένα προϊόν λογισμικού που επιτρέπει μια απρόσκοπτη, ασφαλή και συνδεδεμένη εμπειρία σε όλες τις συσκευές σας. Μπορείτε να επαληθεύσετε το tablet/PC με το smartphone σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το hotspot του κινητού σας και να διατηρήσετε το tablet συνδεδεμένο» αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής.

Η εφαρμογή Samsung Flow είναι ήδη διαθέσιμη στο Windows Store και μπορεί να μεταφορτωθεί μόνο σε Samsung Windows 10 συσκευές.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *