ΑρχικήinetGoogle Search: ο κρυμμένος ανεμιστήρας και ο τροχός της τύχης

Google Search: ο κρυμμένος ανεμιστήρας και ο τροχός της τύχης

Redditors ανακάλυψαν ότι η Google διαθέτει μια κρυφή εικονική προσομοίωση spinner στα αποτελέσματα αναζήτησης αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε τη σωστή λέξη για να τη δείτε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη κρυφή λειτουργία, πρέπει να αναζητήσετε τη λέξη “spinner” και το widget θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα που θα σας επιστρέψει η μηχανή αναζήτησης.

Το εικονικό spinner εμφανίζεται σε κινητές συσκευές αλλά και στο desktop σας. Φαίνεται όμως ότι δεν λειτουργεί σε όλα τα προγράμματα περιήγησης: θα το δείτε με τον Chrome και τον Firefox, αλλά το Safari δεν δείχνει την προσομοίωση για κάποιο λόγο.

Πώς φαίνεται;

Το widget λειτουργεί ακριβώς όπως θα το περιμένατε: Μιμείται περιστροφικές κινήσεις του ποντικιού. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί “Spin” αλλά δεν φαίνεται να είναι και τόσο διασκεδαστικό.

Σε περίπτωση που δεν σας ενθουσιάζει το παιχνιδάκι της Google, η εταιρεία πρόσθεσε και μια εναλλαγή του που θα την βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία. google

Αν μετακινήσετε το κουμπάκι από το Fidget στο Numbers θα μπορέσετε να αλλάξετε τον περιστρεφόμενο κύκλο με έναν εικονικό τροχό της τύχης. Μπορείτε να ρυθμίσετε περαιτέρω το μέγεθος του τροχού προσθέτοντας περισσότερα νούμερα με οποιοδήποτε αριθμό μεταξύ του 2 και του 20.

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε με τον εικονικό περιστρεφόμενο ανεμιστήρα (spinner).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS