ΑρχικήinetSpotify για Windows 10 και iTunes στο Windows Store;

Spotify για Windows 10 και iTunes στο Windows Store;

Η επίσημη εφαρμογή Spotify για Windows 10 ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα στην εκδήλωση Surface Laptop και Windows 10 S και η Microsoft αποκάλυψε επίσης ότι η Apple θα εισάγει το  iTunes στο Windows Store.Spotify

Και ενώ η Cupertino δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την Windows 10 έκδοση του iTunes, το Spotify φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα με την επίσημη λίστα να έχει εντοπιστεί στο Windows Store.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι δυνατή η λήψη της επίσημης εφαρμογής Spotify για Windows 10 αλλά δεδομένου ότι βρίσκεται στο Windows Store δεν θα πάρει πολύ μέχρι να εμφανιστούν οι σύνδεσμοι λήψης.

Τα χαρακτηριστικά της Windows έκδοσης φαίνεται να είναι παρόμοια με εκείνη του desktop client οπότε με έναν δωρεάν λογαριασμό οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε τραγούδι, καλλιτέχνη, άλμπουμ ή playlist, να δουν διαγράμματα, να παρακολουθήσουν τον καιρό κλπ.

Από την άλλη πλευρά, ο λογαριασμός Premium φέρνει μερικά ακόμη πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων των επιλογών κατεβάσματος τραγουδιών και αναπαραγωγής τους εκτός σύνδεσης, αφαίρεση διαφημίσεων καθώς και καλύτερη ποιότητα ήχου.

«Steam στα κομμάτια που αγαπάς, περιήγηση στα charts ή αναπαραγωγή έτοιμων λιστών μουσικής. Το ραδιόφωνο παίζει το ένα αγαπημένο σου τραγούδι μετά το άλλο. Ανακάλυψε τις νέες λίστες αναπαραγωγής με μουσική που κατασκευάστηκε μόνο για εσένα.» αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής στο Store.

To Spotify στο Windows Store έρχεται με υποστήριξη για υπολογιστές πράγμα που σημαίνει ότι δεν μιλάμε για μια καθολική εφαρμογή που λειτουργεί σε smartphones με Windows 10 Mobile. Για την απόκτηση της δυνατότητας αυτής απαιτείται Windows 10 Creators Update.

Όσον αφορά την Apple και την έκδοση των Windows 10 του iTunes  η Cupertino παραμένει διακριτική χωρίς να έχει αποκαλύψει αρκετές πληροφορίες επι του θέματος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS