Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Το τέλος των συμβατικών τηλεοράσεων είναι κοντά;

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον των συμβατικών τηλεοράσεων, καθώς την τελευταία πενταετία, οκτώ εκατομμύρια χρήστες έχουν «κόψει το καλώδιο» και έχουν μεταβεί σε συνδρομές streaming μέσω αποκωδικοποιητών και tv boxes.

τέλος συμβατικών τηλεοράσεων

Μια έρευνα που διεξήχθη από την Fluent Insights σχετικά με τις τηλεοπτικές συνήθειες 3.100 millenians, έδειξε ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους ερωτηθέντες παρακολουθούν τηλεόραση αποκλειστικά σε mobile ή desktop πλατφόρμες. To Νetflix φαίνεται να αποτελεί τη πιο δημοφιλή υπηρεσία streaming με περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Όλα δείχνουν πως το τέλος των συμβατικών τηλεοράσεων είναι κοντά, καθώς την τελευταία πενταετία, οκτώ εκατομμύρια αμερικανοί χρήστες έχουν «κόψει το καλώδιο» και έχουν μεταβεί σε συνδρομές streaming μέσω αποκωδικοποιητών και tv boxes.

Τα αποτελέσματα μιας ακόμη πρόσφατης έρευνας δείχνουν πως οι millennials δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν ποια κανάλια προβάλλουν ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, με εξαίρεση εκείνες που δημιουργούνται και προβάλλονται από το Netflix.

Η εταιρεία Anatomy Media δημοσίευσε μια έκθεση που δείχνει ότι οι περισσότεροι θεατές ηλικίας 18-26 ετών δεν μπορούν να αντιστοιχίσουν τηλεοπτικές εκπομπές από τα ABC, NBC, FOX, CBS ή Disney με τα αντίστοιχα δίκτυα/κανάλια.

Το 65% των ερωτηθέντων μπόρεσε να αναγνωρίσει επιτυχώς μια εκπομπή του Netflix, σε σύγκριση με πολύ μικρότερο ποσοστό χρηστών, της τάξης του 31%, που μπόρεσε να αναγνωρίσει επιτυχώς σειρές που προβάλλονται από τα κανάλια των συμβατικών τηλεοράσεων.

Σύμφωνα με δημογραφικά στοιχεία, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ενδιαφέρεται δύο φορές περισσότερο για το Netflix, από οποιονδήποτε άλλο πάροχο.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *