ΑρχικήReviewsLG G6 Pro και G6 Plus: Έρχονται στις 27 Ιουνίου

LG G6 Pro και G6 Plus: Έρχονται στις 27 Ιουνίου

Η LG σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα LG G6 Pro και G6 Plus στις 27 Ιουνίου ενώ το V30 θα κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο. Πηγές αποκαλύπτουν ότι τα επερχόμενα τηλέφωνα έχουν στόχο την παροχή εναλλακτικών λύσεων στους καταναλωτές για το G6 που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.
Αν και τα δύο νέα smartphones εμφανίστηκαν πρόσφατα σε μια έκθεση, η LG δεν επιβεβαίωσε την ύπαρξη τους αλλά δήλωσε ότι εργάζεται συνεχώς για την παροχή νέων συσκευών και προϊόντων στους καταναλωτές της.
LG G6 Pro
Να σημειώσουμε βέβαια ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας των G6 Pro και G6 Plus αφορά αποκλειστικά την αγορά της Νότιας Κορέας ενώ δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας τους στις υπόλοιπες χώρες ή αν η LG προτίθεται να τα διαθέσει παγκοσμίως.

Το G6 Plus φημολογείται ότι θα διαθέτει 128GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, διπλάσια δηλαδή από εκείνη του G6 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Επιπλέον, θα είναι συμβατό με ασύρματη φόρτιση Qi, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για αμερικάνικες παραλλαγές του τηλεφώνου.

Η τιμή του υπολογίζεται στα 890 δολάρια, 90 δολάρια δηλαδή περισσότερα από το πρωτότυπο μοντέλο. Συγκριτικά, το LG G6 Pro έρχεται με 32GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης και δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Η τιμή του ανέρχεται στα 700 δολάρια.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια με εκείνα του αρχικού μοντέλου LG G6, πράγμα που σημαίνει ότι τα LG G6 Pro και G6 Plus θα τροφοδοτούνται από έναν Snapdragon 821 επεξεργαστή της Qualcomm σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM. Έρχονται με Full Vision 5,7 ιντσών οθόνες με αναλογία διαστάσεων 18: 9 ή 2: 1.

Πηγές υποστηρίζουν ότι το V30 θα διαθέτει την τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm, τον Snapdragon 835 σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS