ΑρχικήinetΆλλο ένα Windows Phone με Snapdragon 810...

Άλλο ένα Windows Phone με Snapdragon 810…

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε μιλήσει για το Lumia 960 που αν και έχει ακυρωθεί εμφανίστηκε σε ορισμένες φωτογραφίες οι οποίες μάλιστα προέρχονταν από την Κίνα. Τώρα λοιπόν, είναι καιρός ένα άλλο Windows Phone που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας παρόλο που διέθετε ένα συναρπαστικό σχεδιασμό και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.Windows Phone

Το λεγόμενο Hapanero Windows Phone δημιουργήθηκε το 2015 και διέθετε την εμφάνιση που συναντάμε σε αρκετά Lumia μοντέλα.

Η συσκευή προσεφέρε ισχυρό υλικό για την εποχή κυκλοφορίας του συμπεριλαμβανομένου ενός Snapdragon 810 επεξεργαστή που συνοδεύεται με μνήμη RAM 4GB. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις του τηλεφώνου, η μια με οθόνη 1080p και η άλλη με 1440p. Φυσικά και τα δύο έχουν την ίδια  CPU, μνήμη RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης. Οι πελάτες θα είχαν επίσης την δυνατότητα να αποκτήσουν και υποδοχή κάρτας  microSD για επιπλέον αποθήκευση.

Όσο αφορά τις κάμερα, η συσκευή ήταν εξοπλισμένη με μια κύρια κάμερα 20 megapixel με τριπλό LED flash. Διέθετε υποστήριξη διπλής SIM καθώς και μια αφαιρούμενη μπαταρία.

Με μια πρώτη ματιά, το τηλέφωνο μοιάζει ακριβώς με το Lumia 950 το οποίο δημιουργήθηκε το ίδιο έτος. Επομένως, πολύ πιθανό η Microsoft να ήθελε να πειραματιστεί αλλά και να δείξει με αυτά τα δύο πειραματικά smartphones πως σκοπεύει να βελτιώσει τις κινητές συσκευές της.

Δυστυχώς, και το Lumia 960 δεν θα έχουμε την τύχη να το δούμε επίσημα στην αγορά ειδικά αν αποτελούσε πρωτότυπο του Lumia 950. Αυτό που όμως μας δείχνει και αυτή η συσκευή είναι ότι η Microsoft κάποτε είχε την διάθεση να δημιουργήσει ισχυρά Windows Phones.

Πλέον, απ’ ότι φαίνεται τόσο οι προγραμματιστές όσο και οι χρήστες αποφεύγουν την επιλογή της συγκεκριμένης πλατφόρμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS