ΑρχικήinetNotification Dots: Πάρτε μια γεύση από το επερχόμενο Android Ο

Notification Dots: Πάρτε μια γεύση από το επερχόμενο Android Ο

Μπορεί να απομένουν μερικοί μήνες ακόμη μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του Android 8.0, όμως έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση για ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και προσθήκες του επερχόμενου λειτουργικού, κατά τη διάρκεια του Google I/O που έλαβε χώρα στις αρχές του μήνα. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που παρουσίασε η Google κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι τα επονομαζόμενα “Notification Dots”, δηλαδή μικρές κουκίδες που θα εμφανίζονται στις εφαρμογές όταν έχετε κάποια ειδοποίηση.

Android

Αν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι την κυκλοφορία του Android O για να δοκιμάσετε το νέο feature των Notification Dots, μπορείτε να προσθέσετε αυτή τη στιγμή μια ανεπίσημη έκδοση του επικείμενου χαρακτηριστικού στο τηλέφωνό σας. Πως; Αυτή την εβδομάδα, η πρώτη beta έκδοση του Nova Launcher 5.2 έφτασε στο Google Play.

Μαζί με κάποιες δευτερεύουσες επιδιορθώσεις και βελτιώσεις επιδόσεων, η τελευταία ενημερωμένη έκδοση προσθέτει τις προσαρμοζόμενες κουκίδες ειδοποίησης στον launcher. Τα notification dots του Nova Launcher θα ταιριάζουν χρωματικά με το εικονίδιο της εφαρμογής στο οποίο εμφανίζονται, ενώ μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιο σημείο των εικονιδίων των εφαρμογών θα εμφανίζονται και σε τι μέγεθος. 

Παρότι δεν πρόκεται για ακριβές αντίγραφο των notification dots που θα εμφανίζονται στο Andrοid O, αν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία ίσως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πράξετε, πέραν της λήψης και εγκατάστασης του Andrοid O beta. Δυστυχώς, η beta έκδοση του Android O είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένα τηλέφωνα, ενώ o Nova Launcher μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε συσκευή.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Nova Launcher, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στο Google Play και να ελέγξετε εάν η νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνό σας.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS