Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Μπορεί ένα Galaxy S8 με Windows 10 Mobile να σώσει τα Windows Phone?

Οι φωτογραφίες που δείχνουν ένα υποτιθέμενο μοντέλο Samsung Galaxy S8 με Windows 10 Mobile εμφανίστηκαν νωρίτερα σήμερα και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες, οι οπαδοί των Windοws Phone θα μπορούσαν να φανταστούν ότι η αγαπημένη τους κινητή πλατφόρμα θα μπορούσε να λανσαριστεί σε ένα τέτοιο project.

windows

Η αλήθεια είναι ότι η μια έκδοση των Windows για το Samsung Galaxy S8 δεν είναι τόσο μακρινή, ειδικά επειδή η ίδια η Microsoft πουλάει το τηλέφωνο στα δικά της καταστήματα και η Samsung συμφώνησε να προεγκαταστήσει μια σειρά εφαρμογών όπως το Skype, το Office και το OneDrive .

Αλλά όσον αφορά τη μοίρα των Windοws 10 Mobile, δεν έχει σημασία αν η Samsung λανσάρει ή όχι μια τέτοια συσκευή για έναν απλό λόγο: η έλλειψη συσκευών δεν ήταν το μόνο πρόβλημα του κινητού οικοσυστήματος της Microsoft και μια μόνο συσκευή ελάχιστη διαφορά μπορεί να κάνει.

Το Samsung Galaxy S8 είναι χωρίς αμφιβολία ένα αριστούργημα, οπότε αν μπορούσε να διαθέτει και την λειτουργία των Windοws 10 Mobile θα ήταν σαφώς μια σημαντική νίκη για τη Microsoft. Από την άλλη πλευρά όμως ένα τηλέφωνο δεν θα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά, οπότε ακόμα και αν λανσαριστεί, το Galaxy S8 Windows τηλέφωνο θα ενισχύσει ελάχιστα τις πωλήσεις της πλατφόρμας.

Η έλλειψη συσκευών δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Windοws Phone οικοσυστήματος, αν και ήταν σίγουρα ένα μεγάλο μειονέκτημα. Η έλλειψη υποστήριξης από τους προγραμματιστές, η οποία με τη σειρά της οδήγησε στην έλλειψη εφαρμογών και ο αργός ρυθμός με τον οποίο η Microsoft παρουσίασε ενημερώσεις είχε μεγάλο αντίκτυπο στα τηλέφωνα των Windοws.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *