ΑρχικήinetGoogle: Για ακόμη μια χρονιά έχουμε Google Play Awards

Google: Για ακόμη μια χρονιά έχουμε Google Play Awards

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Google θα ανακοινώσει τους νικητές των βραβείων Google Play Awards κατά την διάρκεια της I/O  εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου. Εν όψει της εκδήλωσης, η Gοogle αποκάλυψε τους υποψηφίους και πρόσθεσε δύο ακόμα νέες κατηγορίες στον διαγωνισμό.  Google

Η μια από τις δύο νέες κατηγορίες είναι το Best VR του οποίου οι υποψήφιοι προσφέρουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία με την βελτίωση του Daydream UI. Από την άλλη, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που υποδεικνύονται στη Best AR Experience κατηγορία αξιοποιούν την δημιουργική και φανταστική τεχνολογία της AR.

Η δεύτερη νέα κατηγορία είναι το Best Multiplayer Game καθώς και οι Best Social Impact και Best Accessibility Experience. Η Gοogle αποκάλυψε ότι ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια προέρχονται από χώρες όπως  η Κίνα, η Νότια Κορέα, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Γαλλία, το Βιετνάμ και η Ουρουγουάη, αποκαλύπτοντας ότι το Play Store είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Οι βασικές απαιτήσεις για όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που έχουν οριστεί σε κάθε κατηγορία είναι η υψηλή βαθμολογία με αστέρια, η τεχνική απόδοση, η πρωτοτυπία καθώς και η σημαντική υποχρέωση να έχει κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση από τον Απρίλιο του 2016.

Ένας αξιοσημείωτος υποψήφιος είναι το Pokemon Go για την κατηγορία Best Game. Εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι το Super Mario Run της Nintendo δεν ανήκει στους υποψηφίους. Τα Memrise και Fabulous συναγωνίζονται στη κατηγορία Best App μαζί με τα Citymapper, Money Lover και Quik.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι η Android Wear με υποψήφιους τα Bring!, Foursquare City Guide, Runtastic κ.α. Στην κατηγορία  Best Accessibility Experience συναντάμε τα IFTTT και SwiftKey.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS