ΑρχικήinetXperia XZ Premium: Σε νέα εντυπωσιακή απόχρωση!

Xperia XZ Premium: Σε νέα εντυπωσιακή απόχρωση!

Το Xperia XZ Premium της Sony παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του Mobile World Congress τον Φεβρουάριο και έλαβε τον τίτλο του καλύτερου νέου smartphone που θα ανακοινωθεί στη εκδήλωση. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η Sony αποκάλυψε ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε δύο επιλογές χρωμάτων- Luminous Chrome και Deepsea Black.Xperia XZ Premium

Η Sony όμως δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter πρόσφατα ότι το νέο smartphone έρχεται και σε μια επιπλέον απόχρωση, το Χρυσαφί Ροζ. Ο σχεδιαστής της Sony, Satoshi Aoyagi, δήλωσε ότι το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει ένα αίσθημα ζεστασιάς ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό του premium.

Η παραλλαγή προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στο νέο smartphone, δίνοντας μια νέα επιλογή στους πελάτες που θέλουν μια πιο ζωντανή απόχρωση για τη συσκευή τους. Πάντως, ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του νέου μοντέλου είναι ίδια προσφέροντας μια οθόνη HDR 4κτ 5,5 ιντσών και Corning Gorilla Glass 5 στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το Xperia XZ Premium σε χρυσαφί ροζ χρώμα θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Ιουνίου ενώ οι υπόλοιπες παραλλαγές στις αρχές του ίδιου μήνα. Η συσκευή αναμένεται να καταφτάσει με 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης η οποία μπορεί να επεκταθεί στα 256GB μέσω μιας κάρτας microSD.

Το Xperia XZ Premium θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm και θα διαθέτει κύρια κάμερα 19MP με αισθητήρα IMX400 της Sony με EIS, ανίχνευση προγνωστικής φάσης και αυτόματη εστίαση με λέιζερ. Η ικανότητα της δευτερεύουσας κάμερας θα φτάσει τα 13MP με φακό ευθείας γωνίας 21mm και διάφραγμα f / 2.0. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του νέου τηλεφώνου της Sony είναι το Motion Eye της κύριας κάμερας με τον αισθητήρα Exmos RS για 5 φορές ταχύτερη σάρωση εικόνων και μεταφορά δεδομένων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS