ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το νέο Xperia L1 smartphone της Sony...

Γνωρίστε το νέο Xperia L1 smartphone της Sony…

Η Sony ανακοίνωσε μια σειρά από νέα smartphones κατά την διάρκεια του MWC 2017 και απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία μόλις εισήγαγε ένα νέο, προσιτό τηλέφωνο που ονομάζεται Xperia L1. Αν και η συσκευή διαθέτει ένα καθαρό και κομψό σχεδιασμό τα specs της απέχουν πολύ από το επιθυμητό.Sony

Το Xperia L1 διαθέτει το κλασικό σχεδιασμό της Sοny με αιχμηρές άκρες στο πάνω και κάτω μέρος καθώς και μεγάλες προσόψεις. Οι πλευρές του τηλεφώνου είναι ελαφρώς κυρτές δείχνοντας μια πιο γυαλισμένη και λεία σχεδίαση σε σχέση με το Xperia L που κυκλοφόρησε η εταιρεία το 2013.

Το νέο smartphone έρχεται με μια οθόνη 5,5 ιντσών με 720p ανάλυση, 151 x 74 x 8.7 mm διαστάσεις και 180 γραμμάρια βάρος. Δεν αποτελεί την πιο λεπτή ή ελαφριά συσκευή στην αγορά αλλά ούτε και μια high-end συσκευή.

Όταν πρόκειται για το εσωτερικό του τηλεφώνου, θα λέγαμε ότι μάλλον αποτυγχάνει να μας εντυπωσιάσει.  Τροφοδοτείται από έναν MediaTek 64-bit επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.45GHz μαζί με 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω μιας κάρτας microSD έως και 256GB.

Το Xperia L1 διαθέτει  μια μπαταρία 2,620mAh με Qnovo  προσαρμοστική φόρτιση και την λειτουργία STAMINA της Sony. Η φωτογραφική μηχανή στο μπροστινό μέρος είναι 5MP με φακό 24 χιλιοστά και f/2.2 διάφραγμα. Η πίσω ικανότητα της κάμερας φτάνει τα 13MP με αυτόματη εστίαση τρείς φορές καλύτερο ζουμ της εικόνας και ίδιο διάφραγμα.

Το νέο Xperia L1 θα τρέχει σε Android Nougat και θα προσφέρει αυτόματη προσαρμογή των διαφόρων ρυθμίσεων όπως ένταση του ήχου κλήσης, φωτεινότητα, ειδοποιήσεις και πολλά άλλα. Οι επιλογές συνδεσιμότητας του νέου Xperia τηλεφώνου είναι τα NFC, Bluetooth 4.2 και μια θύρα USB Type-C.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS