ΑρχικήinetAutoDraw | Εφαρμογή AI αναδεικνύει την καλλιτεχνική σου φύση

AutoDraw | Εφαρμογή AI αναδεικνύει την καλλιτεχνική σου φύση

Η Google αναπτύσσει μια πειραματική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Autodraw, η οποία δίνει καλλιτεχνικές προτάσεις για τυχαία doodles. Με τον όρο doodles αναφερόμαστε στα αφηρημένα και συνήθως απλοϊκά σχέδια που δημιουργούμε στο χαρτί την ώρα που σκεφτόμαστε κάτι άλλο – συνηθέστερα δε όταν μιλάμε στο τηλέφωνο.

AutoDraw

Εάν λοιπόν θέλεις και συ να αναδείξεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου (ακόμη και εάν δεν κρύβεις έναν) σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την νέα εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης της Google, η οποία μαντεύει τι ακριβώς θέλεις να σχεδιάσεις και σου εμφανίζει προτάσεις για να μετατρέψεις καλλιτεχνικά το σχέδιό σου.

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να “αποτυπώσεις” αυτό που έχεις στην φαντασία σου με την καλύτερη δυνατή σαφήνεια και να αφήσεις στην εφαρμογή τα υπόλοιπα.

Το AutοDraw χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning για να αναγνωρίζει τα τυχαία doodles που σχεδιάζουν οι χρήστες στην οθόνη και στη συνέχεια εμφανίζει αντίστοιχες καλλιτεχνικές προτάσεις σχεδίων στο suggestion bar. Τα αντικείμενα που προτείνονται έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες εικονογράφους και στούντιο σχεδιασμού.

Μπορείς να δοκιμάσεις την web based έκδοση της εφαρμογής από εδώ: https://www.autodraw.com Αφού ολοκληρώσεις τη δημιουργία σου, μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο αποθήκευσης/διαμοιρασμού του σχεδίου σου, κάνοντας κλίκ στις τρεις γραμμές στην πάνω αριστερή γωνία.

Τέλος, μπορείς να υποβάλεις και τα δικά σου επαγγελματικά σχέδια  ή να προτείνεις  νέα αντικείμενα για να συμπεριληφθούν στο AutοDraw, τα οποία θα βελτιώσουν την συνολική απόδοση της εφαρμογής που βρίσκεται προς το παρόν σε πειραματικό στάδιο.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS