ΑρχικήReviewsΠορτάκι για κατοικίδια, ελέγχει τις κινήσεις του ζώου σας

Πορτάκι για κατοικίδια, ελέγχει τις κινήσεις του ζώου σας

Οι ιδιοκτήτες που θέλουν να ξέρουν τα πάντα για τα κατοικίδια ζώα τους, έχουν τώρα ένα ισχυρό νέο εργαλείο!

κατοικίδια

Η SureFlap, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει δημιουργήσει ήδη μια σειρά προϊόντων που συνδέονται με τα μικροτσίπ των κατοικίδιων ζώων. Τώρα δημιουργεί ένα πορτάκι για σκύλους, που συνδέεται με ένα app.

Είναι αρκετά απλό να αρχίσετε να παρακολουθείτε το κατοικίδιο ζώο σας με τη βοήθεια του απόλυτου «κατασκοπευτικού» εργαλείου, που ονομάζεται Microchip Pet Door Connect. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πορτάκι σκύλου στην εξώπορτα του σπιτιού σας, όπως θα κάνατε και με ένα κοινό πορτάκι κατοικιδίου. Στη συνέχεια συνδέετε το «κομβικό σημείο» που συνδέει την πόρτα στο διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα θα γνωρίζετε κάθε φορά που ο σκύλος ή η γάτα σας μπαίνει ή βγαίνει από το σπίτι, με μια ειδοποίηση στο smartphone σας.

Εκτός όμως από το ​​να σας ενημερώνει όταν το κατοικίδιό σας έρχεται και φεύγει, το πορτάκι είναι αρκετά έξυπνο ώστε να ρυθμίζετε πότε κλειδώνει ή ξεκλειδώνει, μέσω της εφαρμογής. Όπως αναφέρεται και στο site της εταιρείας «δημιουργείτε μια απαγόρευση κυκλοφορίας» για το ζωάκι σας. Ή αλλιώς «προστατεύετε το σπίτι σας», δεδομένου ότι μπορείτε να εμποδίσετε τις γάτες της γειτονιάς και άλλα αδέσποτα ζώα να μπουν απρόσκλητα στο σπίτι σας.

Όπως το ήδη διαθέσιμο πορτάκι και την ταΐστρα για κατοικίδια της εταιρείας, το νέο αυτό προϊόν χρησιμοποιεί το μικροτσίπ των κατοικίδιων ζώων για να λειτουργήσει. Αλλά αν δεν έχουν μικροτσίπ, οι ετικέτες RFID για κολάρο, μπορούν επίσης να λειτουργήσουν με το πορτάκι.

Πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για περίπου $ 200, ώστε να μπορέσετε να ελέγχετε καλύτερα τις κινήσεις του αγαπημένου σας τετράποδου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS