ΑρχικήinetΤα Surface Studio και Surface Book λανσάρονται σε περισσότερες χώρες

Τα Surface Studio και Surface Book λανσάρονται σε περισσότερες χώρες

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τόσο το Surface Studio και το Surface Book θα λανσαριστούν στις περισσότερες αγορές σε όλο τον κόσμο, δίνοντας άλλη μια ένδειξη ότι η ανοιξιάτικη εμφάνιση της δεύτερης γενιάς PC είναι πράγματι απίθανη.

surface book

Το Surface Studio all-in-one PC μπορούν να το προ-παραγγείλουν οι χρήστες στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Νέα Ζηλανδία, με τις αποστολές να ξεκινούν στις 20 Απριλίου σε όλες αυτές τις αγορές.

Αυτό που είναι εκπληκτικό ωστόσο είναι ότι το Surface Studio δεν έχει λανσαριστεί ακόμη στην Ευρώπη, αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι η εταιρεία ήδη εξετάζει τις μεγαλύτερες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου, όπως του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Από την άλλη πλευρά το Surface Book φτάνει στις Αυστρία, Κίνα, Δανία, Φινλανδία. Γαλλία, Γερμανία, Χόνγκ Κόνγκ, Ιαπωνία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι πελάτες μπορούν ήδη να έχουν προ-παραγγείλει την συσκευή ενώ οι πωλήσεις για άλλη μια φορά αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου.

Η έκδοση του Surface Book που η Microsoft θα λανσάρει στις χώρες αυτές είναι η Performance Base με τις λεπτομέρειες της τιμής να αναμένεται να ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

«Το Surface Studio έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία των ανθρώπων με έναν εντελώς νέο τρόπο δημιουργίας του γραφείου τους. Και το Surface Book με Performance Base αναμένεται να έχει έναν πρωτοφανή συνδυασμό απόδοσης, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και φορητότητα. Έχουμε ακούσει από μηχανικούς, προγραμματιστές, Silicon Valley startups, σχεδιαστές και φωτογράφους ότι οι συσκευές Surface όχι μόνο τους βοήθησαν να κάνουν πολύ περισσότερα αλλά και ότι τους βοήθησαν να αλληλοεπιδρούν με την δουλειά τους με νέους τρόπους» δήλωσε η Microsoft σε σημερινή ανακοίνωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS