ΑρχικήinetΗ γερμανική αστυνομία ξοδεύει 100,000 ευρώ σε Windows Phones!

Η γερμανική αστυνομία ξοδεύει 100,000 ευρώ σε Windows Phones!

Αν και τα Windows phones δεν αποτελούν πλέον τις αγαπημένες συσκευές των καταναλωτών απ’ ότι φαίνεται η γερμανική αστυνομία έχει διαφορετική άποψη καθώς πιστεύει ότι θα βελτιοποιήσουν την ροή των εργασιών τους κάνοντας τις πιο γρήγορες και εύκολες.Windows Phones

Οι αξιωματικοί του Αμβούργου ξόδεψαν πρόσφατα πάνω από 100.000 ευρώ σε Windows τηλέφωνα και συγκεκριμένα σε 900 Lumia συσκευές λόγω της δυνατότητας τους να συνδέονται σε μεγάλες οθόνες και να προσφέρουν μια PC εμπειρία.

Αν και δεν αποκαλύφθηκε πιο μοντέλο Lumia επιλέξαν, η μέση τιμή του υπολογίζεται στα 111 δολάρια οπότε πιθανότατα να μιλάμε για τις ναυαρχίδες  Lumia 950 ή 950 XL. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η αστυνομία να υπέγραψε κάποια συμφωνία με την Microsoft για ειδική τιμή σε κάποια άλλη συσκευή.

Οι Γερμανοί αξιωματικοί εξηγούν ότι τα Windows Phones καθιστούν πιο εύκολη και γρήγορη την κατάθεση ενός περιστατικού λόγω των ειδικών εφαρμογών ενώ παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να εργάζονται στα γραφεία τους σε μεγάλες οθόνες χάρη στην Continuum σύνδεση. Εκθειάζεται επίσης η ασφάλεια των Windows 10 Mobile  καθώς και οι υπηρεσίες της Microsoft που συμβάλλουν στην ομαλότερη εργασία τόσο από το γραφείο όσο και εν κινήσει.

Είναι αυτονόητο ότι η γερμανική αστυνομία δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την έλλειψη εφαρμογών από τα Windows phones κυρίως επειδή διαθέτουν προσαρμοσμένες λύσεις για τις υπηρεσίες τους οπότε οι εφαρμογές τρίτων δεν τους είναι απαραίτητες. Επομένως, ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του λειτουργικού συστήματος των Windows συσκευών στην περίπτωση αυτή φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις.

Παρόλο που η γερμανική αστυνομία φαίνεται να αγαπά τα Windows Phones τα ποσοστά πωλήσεων της πλατφόρμας παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS