ΑρχικήinetΑνταλλάξτε το τηλέφωνο σας για αυτό το Windows Phone και κερδίστε 600$

Ανταλλάξτε το τηλέφωνο σας για αυτό το Windows Phone και κερδίστε 600$

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να αγοράσετε ένα Windows Phone για την ακρίβεια το HP Elite X3 εάν μένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η εταιρεία προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις εάν ενταχθείτε στο πιο πρόσφατο trade-in πρόγραμμα.

windows phone

Συγκεκριμένα, η HP προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις για το Elite X3 αν παρατήσετε κάποια smartphones νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των iPhones της Apple ή των μοντέλων Galaxy της Samsung.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να πάρετε μέχρι και 500 λίρες Αγγλίας (περίπου $ 600), αν ανταλλάξετε ένα iPhone 7 ή ένα Samsung Galaxy S7 ή S7 edge, και σχεδόν 400 λίρες για το iPhone 6s ή 6s Plus και Galaxy S6 Edge. Εάν έχετε ένα iPhone 6 ή το Samsung Galaxy S6 και θέλετε να το αντικαταστήσετε με το Elite X3 μπορείτε να πάρετε μόνο 300 λίρες για την αγορά του Windows phone.

Η HP επίσης προσφέρει £125 για πελάτες που φέρνουν οποιαδήποτε συσκευή Nokia Lumia 950 και Lumia 950 XL (ναι σωστά, η HP της αποκαλεί Nokia και όχι Microsoft) και  £ 100 για κάθε άλλο Nokia Lumia ή οποιοδήποτε άλλο smartphone.

Η HP εξηγεί ότι προκειμένου να είστε επιλέξιμοι για την προσφορά cashback, θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα HP Elite X3 από ένα συμμετέχον μεταπωλητή HP κατά τη διάρκεια του promo, στην συνέχεια να συμπληρώσετε μια online φόρμα για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα trade-in και μετά μπορείτε να στείλετε το παλιό σας τηλέφωνο στην εταιρεία για να σας στείλει τα χρήματα. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου.

Είναι αυτονόητο ότι οι συσκευές που θέλετε να ανταλλάξετε θα πρέπει να είναι σε κατάσταση λειτουργίας και η εταιρεία λέει ότι πρέπει να είναι άθικτα, αν και τα φυσιολογικά σημάδια φθοράς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS