ΑρχικήReviewsPunchkeyboard το πρώτο VR πληκτρολόγιο

Punchkeyboard το πρώτο VR πληκτρολόγιο

PunchKeyboard: Η δακτυλογράφηση θα μπορούσε να είναι αρκετά δύσκολη δοκιμασία, ειδικά όταν κρατάτε κάτι στα δύο σας χέρια, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην εικονική πραγματικότητα, όπου θα πρέπει να κρατάτε συνεχώς τα χειριστήρια του παιχνιδιού.

Ένας προγραμματιστής όμως φαίνεται ότι βρήκε ένα πολύ πρακτικό τρόπο να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη δυσκολία.Punchkeyboard

Ο ανεξάρτητος προγραμματιστής VR Jonathan Ravasz ανέπτυξε ένα λειτουργικότατο πληκτρολόγιο εικονικής πραγματικότητας που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε χωρίς να αφήσετε τα χειριστήρια του παιχνιδιού. Το PunchKeyboard είναι ουσιαστικά μια είσοδος οπτικής διεπαφής που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα που κρατάτε για να πληκτρολογήσετε VR.

Οπτικά μοιάζει με μια γραφομηχανή, αλλά η εφαρμογή έχει ενισχυθεί με λειτουργίες αυτόματης συμπλήρωσης και πρόβλεψη της επόμενης λέξης για περαιτέρω απλοποίηση της διαδικασίας πληκτρολόγησης.

Οι έξυπνες λειτουργίες του εικονικού πληκτρολογίου χρησιμοποιούν σαν πηγές (επί του παρόντος) δεδομένα από συνομιλίες του Reddit, αλλά ο Ravasz διαβεβαιώνει ότι μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει από προσαρμοσμένα λεξικά.

Δείτε ένα μικρό βίντεο για το πώς λειτουργεί το PunchKeyboard:

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ΡunchKeyboard, ο Ravasz έχει τεκμηριώσει την προσέγγιση και το κίνητρο ανάπτυξης της εφαρμογής στο blog του.

Ο Ravasz ανέβασε όλο τον κώδικα καθώς και ένα ένα εκτελέσιμο αρχείο demo στο αποθετήριο του στο GitHub, και έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κώδικα του ΡunchKeyboard. Η εφαρμογή είναι open source, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε όποιες αλλαγές θέλετε.

Όπως εξηγεί ο προγραμματιστής του ΡunchKeyboard, οι προγραμματιστές παιχνιδιών μπορούν να το ενσωματώσουν πολύ εύκολα στα παιχνίδια τους.

https://github.com/rjth/Punchkeyboard

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS