ΑρχικήinetΤα χαρακτηριστικά του νέου Nokia 3310

Τα χαρακτηριστικά του νέου Nokia 3310

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η HMD Global σχεδιάζει να εισάγει μια νέα σειρά Nokia smartphones κατά την διάρκεια του MWC 2017. Είμαστε όμως σίγουροι ότι οι πραγματικοί fans της Nokia είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του θρυλικού Nokia 3310. Nokia 3310 Nokia 3310 Nokia 3310 Nokia 3310 Nokia 3310

Σήμερα διέρρευσαν μερικές από τις προδιαγραφές και τα σχεδιαστικά στοιχεία του κινητού. Απ’ ότι φαίνεται η σύγχρονη έκδοση του Nokia 3310 θα διατηρήσει μερικά από τα βασικά στοιχεία την πρωτότυπης συσκευής που την έκαναν τόσο δημοφιλή.

Πάντως η σύγχρονη έκδοση του μοντέλου θα κοστίζει 59 ευρώ οπότε δεν πρέπει να περιμένουμε πρωτοποριακές καινοτομίες αλλά μάλλον μια αναβαθμισμένη εκδοχή του νοσταλγικού Nokia 3310.

Το νέο μοντέλο θα διατηρήσει περίπου τον ίδιο σχεδιασμό με το αρχικό που κυκλοφόρησε πριν 17 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το φυσικό πληκτρολόγιο θα είναι ακόμα εκεί απλά δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι αυτή τη φορά η μορφή του.

Η εταιρεία πρόκειται να φέρει ορισμένες αλλαγές στο βάρος και το πάχος της συσκευής. Το τηλέφωνο θα είναι πιο ελαφρύ και λεπτό γεγονός που δεν μας προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη καθώς τα συστατικά τηλεφωνίας έχουν συρρικνωθεί σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου.

Το νέο Nokia 3310 έρχεται με καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη. Το αρχικό μοντέλο διέθετε μια μονόχρωμη οθόνη 84×84 ενώ στο νέο μοντέλο συναντάμε μεγαλύτερες διαστάσεις και χρώματα. Εφόσον λοιπόν η οθόνη δεν πρόκειται να είναι η βασικότερη προδιαγραφή της συσκευής η Nokia επενδύει στο χαρακτηριστικό που έκανε το μοντέλο να ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Επιπρόσθετα, η HMD Global σκοπεύει να φέρει περισσότερες παραλλαγές χρωμάτων του κινητού εκτός από τις γκρι, μαύρο, και μπλε επιλογές του αρχικού μοντέλου. Συγκεκριμένα, το νέο Nokia 3310 θα διατίθεται σε κόκκινο, πράσινο καθώς και κίτρινο.

Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS