ΑρχικήUpdatesΤο Xiaomi Mi 5c με Pinecone SoC και Android 7.1.1

Το Xiaomi Mi 5c με Pinecone SoC και Android 7.1.1

Οι λεπτομέρειες για το επερχόμενο Mi 5c smartphone έχουν εμφανιστεί εδώ και αρκετούς μήνες τώρα, η συσκευή είναι επίσης γνωστή με το όνομα της Xiaomi “Meri”. Το smartphone μόλις εντοπίστηκε στο Geekbench τρέχει Android 7.1.1 Nougat.

xiaomi

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Xiaomi Mi 5c εμφανίζεται στο Geekbench, τον Οκτώβριο, το τηλέφωνο δοκιμάστηκε να τρέχει Android 6.0 Marshmallow. Το Xiaomi Mi 5c έλαβε multi-core σκορ 3399, ενώ η αρχική παραλλαγή σκόραρε μόλις 3105. Η ενιαία βαθμολογία του multi-core έφτασε το 762 για το  Mi 5c να τρέχει Android Nougat.

Τέτοιες λίστες αναφοράς αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες για τα επερχόμενα smartphones. Το Xiaοmi Mi 5c αναμένεται να διαθέτει 2GB μνήμης RAM και τρέχει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz. Το system-on-chip φημολογείται ότι θα είναι το  Xiaοmi Pinecone SoC.

Η Xiaοmi λέγεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα Pinecone SoC, σχεδιασμένο στην διαδικασία 10nm. Το chipset θα μπορούσε να προσφέρεται σε δύο παραλλαγές, ενώ το lower-end  V670 λέγεται ότι θα τροφοδοτήσει το 5c Mi. Το lower-end V670 Pinecone SoC αναμένεται να χρησιμοποιήσει την διαδικασία κατασκευής 28nm, ενώ το higher-end V970 Pinecone SoC θα μπορούσε να υπάρχει σε όλα τα Mi 6s και Mi Note 3.

Το Xiaοmi Mi 5c φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη Full HD 5,5 ιντσών και τροφοδοτικό 5V / 2A, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να έχει υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση. Το τηλέφωνο μπορεί να διαθέτει μεταλλικό σκελετό, σε σύγκριση με το γυάλινο Mi 5 προκάτοχό του. Μερικές εκθέσεις λένε ότι η Xiaοmi θα μπορούσε να ξεφορτωθεί το φυσικό home button στο μπροστινό μέρος, μια κίνηση που πολλοί άλλοι κατασκευαστές όπως η Samsung και η Apple αναμένεται να κάνουν αυτό το έτος. Το πιο πιθανό, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που στο παρελθόν ήταν ενσωματωμένος στο home button, θα μπορούσε να μεταφερθεί στο πίσω μέρος του επικείμενου τηλεφώνου mid-range.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS