ΑρχικήinetΤο εργονομικό mouse pad από την Apple

Το εργονομικό mouse pad από την Apple

Apple-mouse-pad

Οι χρήστες ποντικιού της Apple που αναζητούν περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια της μακράς εργασίας τους στον υπολογιστή, μπορεί να ενδιαφέρονται σε το νέο εργονομικό mouse pad που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με το Apple Mouse.

Σχεδιασμένο από τη Selah Design, με έδρα το Σιάτλ στην Ουάσιγκτον, το μοναδικό «μαξιλάρι» για τον καρπό, έχει ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter, για να κερδίσει το μικρό κεφάλαιο που απαιτείται για να μπει στην παραγωγή.

Με δωρεές που ξεκινούν από μόλις $ 14 για τους πρώτους υποστηρικτές, το εργονομικό mouse pad παρέχει τo απόλυτο μαξιλάρι παλάμης και έχει σχεδιαστεί για να ανακουφίσει από:

  • Πόνους και Πιάσιμο
  • Αρθρίτιδα
  • Τενοντίτιδα
  • Καρπιαίο σωλήνα
  • Πόνους στον ώμο που σχετίζονται με τη χρήση του ποντικιού

Το πρόβλημα με τα παραδοσιακά mouse pad είναι διττό: ΕΝΑ, έχουν συνήθως άσχημο και ογκώδη σχεδιασμό και δύο απλά δεν παρέχουν τη σωστή στήριξη του καρπού που χρειαζόμαστε. Το Selah Pad διορθώνει αυτά τα προβλήματα. ΕΝΑ, το Selah Pad έχει ένα σύγχρονο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με το μαξιλάρι να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο γραφείο, ενώ έχει καλύτερη απόδοση από τα παραδοσιακά mouse pad. ΔΥΟ, το Selah Pad ακολουθεί την φυσική καμπυλότητα του καρπού για ένα βελτιωμένο επίπεδο άνεσης και εργονομικής προστασίας.

Η ομάδα της Selah Design έχει ασχοληθεί με τα mouse pad για πάνω από δύο χρόνια. Η ομάδα επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για το σχεδιασμό μοντέρνων, high-end, εργονομικών mouse pads και τώρα είναι επιτέλους έτοιμη να ξεκινήσει αυτό το έργο στο Kickstarter!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο mouse pad για τα Apple mouses, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://www.kickstarter.com/projects/selahdesign/the-selah-pad-for-apple-mouse

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS