ΑρχικήUpdatesΝέο Adobe Flash Player 24.0.0.221

Νέο Adobe Flash Player 24.0.0.221

Η Adobe μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Flash Player που περιέχει νέα patches ασφαλείας. Οι αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση δεν είναι διαθέσιμες ακόμα καθώς στοχεύει στην αντιμετώπιση τρωτών σημείων και σφαλμάτων που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε συστήματα χρηστών.

Η Adobe αναμένεται να δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την ενημερωμένη έκδοση του Flash Ρlayer αργότερα σήμερα, καθώς η επιχείρηση κυκλοφορεί ήδη στους servers της και είναι διαθέσιμη για λήψη. Έτσι καλό θα ήταν να ενημερώσετε άμεσα, πριν ανακοινωθούν και επίσημα τα τρωτά σημεία.Flash Player

Ο Flash Player ως γνωστό είναι ένα από τα λογισμικά που παρουσιάζουν πολύ συχνά κενά στην ασφάλεια, και η Adobe δεν σταματάει να κυκλοφορεί ενημερώσεις.

Οι χρήστες των Windows θα μπορούν να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση του Flash Ρlayer αργότερα σήμερα μέσω του Windows Update, όπως το λογισμικό είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησης Edge και τον Internet Explorer. Η νέα έκδοση του Google Chrome θα πρέπει να πάει να κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κατεβάσετε το Flash Ρlayer 24.0.0.221 χρησιμοποιώντας το παρακάτω link:

https://get.adobe.com/flashplayer/

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS