ΑρχικήinetΗ modular αιώρα Chameleon από την DutchWare

Η modular αιώρα Chameleon από την DutchWare

αιώρα

Η νέα Chameleon αιώρα έχει δημιουργηθεί για να παρέχει ένα αρθρωτό ελαφρύ σύστημα ύπνου που είναι ικανό να προσαρμόζεται στο περιβάλλον του και τις ανάγκες του χρήστη.

Η Chameleon είναι μία πλήρως εξοπλισμένη αιώρα που έχει σχεδιαστεί από το μηδέν. Κάθε ένα από τα συστατικά που ταιριάζει στην Chameleon, έχουν αναπτυχθεί για να δημιουργήσουν μία ευέλικτη και αρθρωτή ελαφριά αιώρα, που προσαρμόζεται στο περιβάλλον της. Επειδή μπορείτε να αφαιρέσετε και να αλλάξετε τα συστατικά της, η Chameleon είναι η μόνη αιώρα που θα χρειαστείτε ποτέ. Το ειδικά σχεδιασμένο φερμουάρ σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το δίχτυ προστασίας, για να την έχετε σκέτη ή να το αντικαταστήσετε με ένα αεριζόμενο επάνω κάλυμμα. Με το αεριζόμενο επάνω κάλυμμα, μπορείτε να πάρετε την Chameleon σας σε ψυχρότερες θερμοκρασίες, διότι δημιουργεί ένα μικροκλίμα, αλλά εξακολουθεί να εξαερώνει την υγρασία που παράγεται από την αναπνοή σας.

Αγοράστε τη βασική αιώρα σήμερα, κι όταν αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα έντομα, μπορείτε να αγοράσετε και το προστατευτικό δίχτυ. Όταν έρθει ο χειμώνας, μπορείτε να αγοράσετε επάνω κάλυμμα. Επιπρόσθετα, υπάρχουν πολλά βοηθητικά εξαρτήματα που μπορείτε να αγοράσετε για να επεκτείνετε την αιώρα σας.

Από τα ράφια μέχρι θήκες για μπουκάλια, θα είστε σε θέση να εξοπλίσετε την αιώρα σας για να την προσαρμόσετε στα γούστα σας. Μόλις η καμπάνια στο Kickstarter έχει ολοκληρωθεί, το επιχειρηματικό μοντέλο θα αποθηκεύει κάθε αντικείμενο, έτσι ώστε να μπορείτε να τα αγοράσετε και να σας αποσταλεί αμέσως. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για ένα ή δύο μήνες για να αποκτήσετε την αιώρα ή τα διάφορα συστατικά της. Έτσι, δεν έχει σημασία προς ποια κατεύθυνση θα κοιμάστε, δεν έχει σημασία ποια είναι η θερμοκρασία έξω, δεν έχει σημασία πόσα πολλά έντομα υπάρχουν στο περιβάλλον γύρω σας, αν είστε μόνοι ή με φίλο, θα έχετε την τέλεια αιώρα κάθε φορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS