ΑρχικήinetMicrosoft: Η Cortana έρχεται στα Android

Microsoft: Η Cortana έρχεται στα Android

H Microsoft έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να επεκτείνει τα δίχτυα της σε Android και iOS με εφαρμογές και υπηρεσίες που είναι ειδικά προσαρμοσμένες για τις συσκευές που τρέχουν στα λογισμικά αυτά και η Cortana αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα.Microsoft

Ξεκινώντας με τα Windows Phone και στη συνέχεια στα  Windows 10, η Cortana έχει επεκταθεί για τα καλά σε Android και iOS και η Microsoft δεν χάνει την ευκαιρία να αναδείξει τις ικανότητες τις σε πλατφόρμες που δεν ανήκουν στα Windows.

Χαρακτηριστική απόδειξη αποτελεί μια διαφήμιση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και παρουσιάζει την Cortana να τρέχει σε Windows 10 αλλά και σε Android με την εταιρεία να τονίζει πόσο εύκολο και ευχάριστο είναι η ψηφιακή βοηθός να πραγματοποιεί την κάθε μας επιθυμία μας ανεξάρτητα από ποιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε.

Αν και η Micrοsoft δείχνει πολύ ενθουσιασμένη με την επένδυση αυτή, πολλοί είναι οι οπαδοί των Windows που ήλπιζαν η εταιρεία να διατηρήσει την ψηφιακή βοηθό αποκλειστικά για τις δική τους πλατφόρμα.

Άλλοι απλά εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους σε σχόλια κάτω από το βίντεο ενώ άλλοι έθεσαν το ερώτημα στην Micrοsoft γιατί να επιλέξει τα Android και όχι τα δικά της Windows τηλέφωνα για την ανάδειξη των δυνατοτήτων της προσωπικής βοηθού.

Η απάντηση βέβαια σε αυτό το ερώτημα έχει δοθεί από τον Μάιο του 2016 όταν ο Terry Myerso, ο ιδιοκτήτης της Micrοsoft, είχε εξηγήσει ότι θέλει να δώσει την ευκαιρία στους χρήστες απ’ όλες τις πλατφόρμες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του.

Η νέα διαφήμιση λοιπόν υποστηρίζει ακριβώς αυτή τη δήλωση,  ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί να μην δοκιμάσετε την Cortana στο κινητό σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS