ΑρχικήReviewsΤο iPhone 8 έρχεται χωρίς πλευρικές προσόψεις

Το iPhone 8 έρχεται χωρίς πλευρικές προσόψεις

Φημολογείται ότι η νέα γενιά iPhone θα αποτελεί μια μεγάλη αναθεώρηση του σημερινού μοντέλου γεγονός που αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για τους σχεδιαστές όλου του κόσμου να οραματιστούν πρωτότυπες ιδέες που θα μπορούσαν να ντύσουν την νέα συσκευή. iPhone

Ο Iskander Utebayev με την σειρά του φαντάζεται ένα iPhοne 8 χωρίς πλευρικές προσόψεις και με το λογότυπο της Apple ενσωματωμένο στην πίσω κάμερα της συσκευής, κάτι που δεν μας βγάζει ιδιαίτερο νόημα με μια πρώτη ματιά.

Η οθόνη χωρίς σχεδόν καμία πρόσοψη φαίνεται πραγματικά πολύ εντυπωσιακή και μοιάζει αρκετά με το Galaxy S7 Edge  της Samsung. Το iPhone θα ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό με την προσθήκη του χαρακτηριστικού αυτού που απ’ ότι φαίνεται θα πραγματοποιηθεί καθώς η εταιρεία ψάχνει τρόπους εξάλειψης των πλαισίων.

Επιπλέον, μια δεύτερη ιδέα θέλει το νέο iPhοne να κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα συμπεριλαμβανομένης και της κόκκινης έκδοσης.

Όσον αφορά την κάμερα της συσκευής που θα έχει ενσωματωμένο το λογότυπο της Apple είναι ελάχιστες οι πιθανότητες υλοποίησης του δεδομένης της έλλειψης χώρου. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η κάμερα βρίσκεται στην κορυφή του iPhοne καθώς η τοποθέτηση της στο κάτω μέρος της οθόνης δεν θα του επέτρεπε να έχει τόσο λεπτό σχεδιασμό. Επιπλέον, με την ενσωμάτωση του συστήματος διπλής κάμερας ο διαθέσιμος χώρος της συσκευής περιορίζεται ακόμα περισσότερο.

Στην τελική η οθόνη χωρίς προσόψεις είναι αυτό που κάνει το νέο iPhοne πραγματικά όμορφο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε μέχρι η Apple να επιβεβαιώσει την υλοποίηση των ιδεών αυτών. Μέχρι λοιπόν την κυκλοφορία του που αναμένεται τον φθινόπωρο δεν έχουμε παρά να αναμένουμε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS