Παραβίαση δεδομένων σε 772 εκατομμύρια λογαριασμούς email
infosec

Παραβίαση δεδομένων σε 772 εκατομμύρια λογαριασμούς email

Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί σε μία από τις πολλές υπηρεσίες που σας ειδοποιεί για τις παραβιάσεις δεδομένων, τότε θα...
Read More
infosec

Μήπως το 10yearchallenge είναι ένα ακόμα κόλπο υποκλοπής δεδομένων;

Το # 10yearchallenge είναι η νέα μόδα στο Facebook. Οι χρήστες πλημμυρίζουν το NewsFeed με φωτογραφίες από το 2009 και...
Read More
infosec

Πώς το ES File Explorer εκθέτει δεδομένα συσκευών Android;

Γιατί μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Android τρέχει ένα κρυφό web server στο παρασκήνιο; Το ES File Explorer ισχυρίζεται...
Read More
infosec

To project Alias εμποδίζει την Alexa και το Google Home να υποκλέψουν συνομιλίες

Οι έξυπνοι βοηθοί, όπως το Amazon Echo και το Google Home, δημιούργησαν ανησυχίες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους σχετικά...
Read More
infosec

Πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν Shadow SUIDs για εκμετάλλευση των συστημάτων Linux: Μέρος 1ο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η απόκτηση προνομίων root στο Linux, δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει. Οι ενημερώσεις ασφαλείας δημοσιεύονται συνήθως...
Read More
Latest Posts

Διαγωνισμός Wallpaper του επερχόμενου Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus)

Κάθε χρόνο, ένα μέλος της κοινότητας Ubuntu, ο Nathan Haines διοργανώνει ένα διαγωνισμό Showcase σε σε μια ομάδα του Flickr για το καλύτερο Wallpaper της επερχόμενης έκδοσης του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος. Έτσι και φέτος όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να μπουν στην ομάδα του Flickr μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες και να υποβάλουν τα σχέδια τους για τον διαγωνισμό.

Η ομάδα ονομάζεται Free Culture Showcase wallpaper και αφορά τα Wallpapers που θα έρθουν με το επερχόμενο Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus).Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus)

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι ένας διαγωνισμός που θα σας αποφέρει χρήματα ή κάποιο άλλο μεγάλο βραβείο. Αν όμως η εικόνα σας είναι μεταξύ των φιναλίστ, θα έχετε την ικανοποίηση ότι θα προβάλετε στα συστήματα εκατομμυρίων χρηστών του buntu σε όλο τον κόσμο.

«Είτε στην επιφάνεια εργασίας, το τηλέφωνο ή το tablet, η φωτογραφία σας μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουν οι χρήστες του Ubuntu από την οθόνη καλωσορίσματος Ubuntu ή στην επιφάνεια εργασίας τους», αναφέρει ο Nathan Haines σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο blog του.

Πως μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό Flickr, ο οποίος συνήθως απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Yahoo (αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία). Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπείτε στην ομάδα του Flickr «Ubuntu 17.04 Free Culture Showcase – Wallpapers»

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες προσεκτικά πριν από την υποβολή των εικόνων σας που θα πρέπει να ανεβάσετε στη σελίδα του Flickr.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι τις 5 Μαρτίου του 2017.

Αν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στο ειδικό wiki του Ubuntu σε https://wiki.ubuntu.com/UbuntuFreeCultureShowcase.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν πριν από την κυκλοφορία της τελικής Beta του Ubuntu 17.04 (Zesty Zapus), η οποία θα γίνει στις 23 Μαρτίου του 2017 (αν όλα πάνε καλά με την ανάπτυξη). Η τελική έκδοση του Ubuntu 17.04 θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου του 2017.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *